ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκαρμπαχόσα: "Σταματάω τη σωστή στιγμή"

Γκαρμπαχόσα: "Σταματάω τη σωστή στιγμή"

Συγκινησιακά φορτισμένος ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τόνισε ότι η Εθνική Ισπανίας του πρόσφερε τα πάντα

Ο Ισπανός φόργουορντ ξεκαθάρισε ότι δεν αποσύρεται από την ενεργό δράση αλλά μόνο από την Εθνική Ισπανίας, στην οποία άλλωστε ευχήθηκε καλή επιτυχία στο Ευρωμπάσκετ του 2011, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Λιθουανία.

"Η Εθνική μου έδωσε τα πάντα. Είτε έπαιζα καλά είτε άσχημα, έπαιζα πάντα με ειλικρίνεια και χαρακτήρα για να βοηθήσω την ομάδα", υπογράμμισε ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα και συνέχισε:

"Είναι μια μέρα που ποτέ δεν ήθελα να ζήσω και η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν και τα δάκρυα. Ευχαριστώ τους προπονητές, τους παίκτες, τον πρόεδρο Σάεθ και τους δημοσιογράφους για τη συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου, που με στερήθηκαν τόσα καλοκαίρια αλλά παρόλα αυτά με στήριξαν.

Είναι μια δύσκολη μέρα, αλλά σταματάω τη σωστή στιγμή. Να σημειώσω εδώ ότι δεν αποσύρομαι απ’ το μπάσκετ. Μόνο απ’ την εθνική. Η Εθνική που ελπίζω να έχει επιτυχίες στη Λιθουανία, έτσι όπως της αξίζει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ