ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιασικεβίτσιους: "Ήξερα ότι θα γυρίσω"

Γιασικεβίτσιους: "Ήξερα ότι θα γυρίσω"

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους επέστρεψε στη Μπαρτσελόνα και δήλωσε πως πάντα πίστευε ότι θα επέστρεφε. Τι είπε για τους τραυματισμούς του και τον μικρό χρόνο συμμετοχής που αναμένεται να έχει

Μετά από 9 χρόνια, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και στην επίσημη παρουσίασή του, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο για να πετύχει η ομάδα του, τους στόχους της.

"Από τότε που έφυγα από την ομάδα, το 2003, ήξερα ότι θα γυρίσω", τόνισε ο Σάρας στην αρχική του τοποθέτηση κατά την παρουσίαση του για να συνεχίσει:

Απλά δεν πίστευα πως θα περάσει τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να επιστρέψω. Είμαι εδώ για να παίξω το παιχνίδι μου και να είμαι ο εαυτός μου. Ελπίζω ότι εγώ και η ομάδα θα τα πάμε και πάλι καλά και είμαστε σε θέση να κερδίσουμε κάτι παραπάνω.

Η ομάδα έχει τα πάντα... Μεγάλη ποιότητα, εμπειρία και άτομα που παίζουν για χρόνια μαζί, έχοντας χημεία. Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα να αποδείξω. Ότι ήταν να αποδείξω το έκανα τα δύο τελευταία χρόνια με τον Παναθηναϊκό και την Εθνική Λιθουανίας στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ