ΜΠΑΣΚΕΤ

Φεύγει ο Βάσκεθ

Φεύγει ο Βάσκεθ

Αποχωρεί από την Μπιλμπάο ο Πάκο Βάσκεθ έπειτα από μία ιδιαίτερα επιτυχημένη σεζόν με τους Βάσκους, όπου παραλίγο να ολοκληρωθεί με την κατάκτηση της ισπανικής λίγκας!

Ο Βάσκεθ στις αποχαιρετιστήριες δηλώσεις του ως παίκτης της Μπιλμπάο δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο της Μπιλμπάο που τον στήριξε, παρά το γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας του στο σύλλογο δεν είχε ιδιαίτερα υψηλή απόδοση και να τονίσει ότι η ατμόσφαιρα στα ενός έδρας παιχνίδια της Μπιλμπάο ήταν εκπληκτική!

Επίσης αναφερόμενος στο μέλλον του, υποστήριξε ότι πιστεύει πως μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται ακόμα για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα.

Ο Βάσκεθ είπε συγκεκριμένα:

" H ατμόσφαιρα στην Μπιλμπάο ήταν πολύ καλή, όταν ήρθα πίστευα ότι βρήκα αυτό που έψαχνα. Από άποψη αγωνιστικής κατάστασης τα δύο πρώτα χρόνια δεν ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά η επαφή μου με το κοινό ήταν εξαιρετική!"

Παράλληλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του στο μπάσκετ: " Είμαι πεπεισμένος ότι μπορώ να συνεχίζω να αγωνίζομαι για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα, θα δούμε για πόσο ακόμα θα μπορώ να αγωνίζομαι", ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους τον στήριξαν:

"Θέλω να ευχαριστήσω όσους αποτέλεσαν μέρος της ζωής μου, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν εκπληκτική,λ είχαμε καλή σχέση με τον κόσμο και παρέμεινε καλή".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ