ΜΠΑΣΚΕΤ

Επανάσταση στην ACB!

Επανάσταση στην ACB!

Δώδεκα ομάδες της ισπανικής λίγκας μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης ζητούν ριζική αλλαγή στο ισπανικό πρωτάθλημα και συνυπέγραψαν σχετικό έγγραφο. Σταθερές στη θέση τους οι υπόλοιπες έξι. Πιθανή η διάσπαση!

Οι ομάδες που ζητούν τη διαφοροποίηση της ACB από τη νέα σεζόν προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω και υπέγραψαν ένα έγγραφο με το οποίο επιθυμούν την ριζική αλλαγή στη δομή και τη διοργάνωση του πρωταθλήματος.

Η "καμπάνα" σαφώς και χτυπάει για τον Εντουάρντο Πορτέλα, τον πρόεδρο της ισπανικής λίγκας ο οποίος φαίνεται πως θα ολοκληρώσει πολύ σύντομα τον κύκλο του.

Στο "μανιφέστο" που υπέγραψαν η Κάχα Λαμποράλ, η Ουνικάχα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Λαγκούν Άρο, η Βαγιαδολίδ, η Μενόρκα, η Μανρέσα, η Σαραγόσα, η Βαλένθια, η Γκραν Κανάρια και η Μπιλμπάο εκφράζουν την επιθυμία τους να προχωρήσουν μπροστά με τους δικούς τους στόχους.

Αν και ανάμεσα στις ομάδες που συμφωνούν στην διαφοροποίηση του ισπανικού πρωταθλήματος από τη νέα σεζόν, βρίσκονται πλούσιοι και φτωχοί σύλλογοι ή μικροί και μεγάλοι, προς το παρών τουλάχιστον δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Το μόνο που θέλουν είναι να πείσουν τις υπόλοιπες έξι ομάδες (Καχασόλ, Φουενλαμπράδα, Μπανταλόνα, Γρανάδα, Εστουντιάντες, Αλικάντε) να συναινέσουν στην αλλαγή.

Οι εκπρόσωποι άλλωστε αυτών των έξι ομάδων δεν παρέστησαν στην τετράωρη συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες των υπολοίπων ομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ