ΜΠΑΣΚΕΤ

Έκανε το μπαμ η Σαραγόσα!

Έκανε το μπαμ η Σαραγόσα!

Η Σαραγόσα έσπασε το αήττητο σερί της Μπαρτσελόνα επικρατώντας με σκορ 85-79 χάρη στο εξαιρετικό δίδυμο των Σανικίτζε και Ταμπού

Μεγάλη νίκη για την Σαραγόσα η οποία έφτασε αισίως το 16-10 στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με σκορ 85-79 της Μπαρτσελόνα.

Έτσι, πλέον αποτελεί παρελθόν το αήττητο σερί των 14 νικών για τους Καταλανούς, οι οποίοι παραμένουν στην 3η θέση της βαθμολογίας και η Μάλαγα τους... καταδιώκει.

Το δίδυμο των Σανικίτζε και Ταμπού ήταν εξαιρετικό για τη Σαραγόσα καθώς τελείωσαν το παιχνίδι με 15 και 19 πόντους αντίστοιχα. Σε 32 λεπτά συμμετοχής, ο Κώστας Παπανικολάου τελείωσε το παιχνίδι με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ, ωστόσο η καλή του εμφάνιση δεν ήταν αρκετή για την Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα τα βρήκε σκούρα από το ξεκίνημα του αγώνα κόντρα στη Σαραγόσα, καθώς βρέθηκε να χάνει με 24-16 στο τέλος του α' δεκαλέπτου. Δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να ξεφύγει στο σκορ και στο 33ο λεπτό ο Ταμπού με τρίποντο έστειλε τη διαφορά στους 10 πόντους (69-59).

Σταδιακά, οι Καταλανοί ροκάνισαν η διαφορά και με δύο διαδοχικά δίποντα του Τόμιτς, μείωσε σε 71-68 στο 37ο λεπτό του αγώνα. Ο Ρούντεθ με τρίποντο έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους (76-71), ωστόσο ο Νάχμπαρ απάντησε με καλάθι και φάουλ και στο 39ο λεπτό ο Χουέρτας ισοφάρισε σε 76-76. Ταμπού και Νόπελ έκαναν το σκορ 80-76 και η γηπεδούχος διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλος, φτάνοντας σε μία σπουδαία νίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ