ΜΠΑΣΚΕΤ

Ήττες για Μπιλμπάο και Κάχα Λαμποράλ

Ήττες για Μπιλμπάο και Κάχα Λαμποράλ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Μπιλμπάο η οποία ηττήθηκε μέσα στην έδρα της με 90-82 από τη Φουενλαμπράδα που ήθελε τη νίκη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Διασυρμός της Κάχα από τη Μάλαγα

Η Φουενλαμπράδα ήθελε πάση θυσία τη νίκη με αντίπαλο την Μπιλμπάο για να πάρει μία βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και την πήρε.

Σπουδαίο διπλό λοιπόν με σκορ 90-82 επί της Μπιλμπάο που επηρεασμένη από την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό του Eurocup, παρουσιάστηκε δίχως συγκέντρωση στο παιχνίδι της.

Από πολύ νωρίς η Φουενλαμπράδα έδειξε τις προθέσεις της και πήρε το προβάδισμα, όντας σε ρόλο οδηγού από το ξεκίνημα κιόλας του αγώνα (15-22, 17-24). Αυτό δεν άλλαξε στη συνέχεια με τη Μπιλμπάο να παλεύει να γυρίσει το ματς, αλλά η αντίπαλος της να μην της αφήνει τα περιθώρια.

Στο 32ο λεπτό μάλιστα η διαφορά ήταν στους 15 πόντους (55-70), με τους Βάσκους να μην έχουν ενέργεια και συγκέντρωση στο παιχνίδι τους. Παρ' ότι μείωσαν σε 62-72, η Φουενλαμπράδα βρήκε λύσεις στην επίθεση και κράτησε την υπέρ της διαφορά.

Διασυρμός της Κάχα Λαμποράλ

Η Κάχα Λαμποράλ μετά τη σπουδαία νίκη της μέσα στη Ρωσία επί της Χίμκι, παρουσιάστηκε άνευ ενέργειας στο ντέρμπι με τη Μάλαγα. Έτσι, οι Ανδραλουσιάνοι βρήκαν την ευκαιρία να διαλύσουν με 93-72 την Κάχα και να παραμείνουν σε τροχιά πλέι οφ.

Η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 84-74 της Καχασόλ, έχοντας τους Κάρολ και Ρέγιες σε καλή μέρα. Στο άλλο ματς της ημέρας, η Σαραγόσα επιβλήθηκε με σκορ 71-59 της Μπανταλόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ