ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Ο Νίκολα Μίροτιτς υπέστη διάστρεμμα στη νίκη της Ρεάλ επί της Κάχα Λαμποράλ. Διαβάστε αναλυτικά...
Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε της Κάχα Λαμποράλ εντός έδρας με 84-73, όμως το συγκρότημα του Πάμπλο Λάσο είχε... απώλειες.
Ο Νίκολα Μίροτιτς χτύπησε και αποχώρησε από την αναμέτρηση μόλις στο τέταρτο λεπτό, βλέποντας το υπόλοιπο του αγώνα από τον πάγκο.
Τελικά ο παίκτης της Βασίλισσας υπέστη διάστρεμμα, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πανηγυρίσει στο τέλος μαζί με τους συμπαίκτες του τη νίκη.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.