ΜΠΑΣΚΕΤ

Ασταμάτητη η Μάλαγα

Ασταμάτητη η Μάλαγα

Σε κρίση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα έχασε και από την Μάλαγα στην παράταση με 99-92 (77-77 κ.α.). Οι Ανδαλουσιάνοι απομακρύνθηκαν ακόμα περισσότερο από τους υπόλοιπους διεκδικητές

Έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που χρειάστηκε το έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης για να βγάλει νικητή, η Μάλαγα στάθηκε το ύψος της και υποχρέωσε την Ρεάλ Μαδρίτης στη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. Στα 14 δευτερόλεπτα πριν το τέλος της παράτασης με το σκορ στο 94-92 ο Σέρχιο Γιουλ χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ στον Τούλσον κι ο Φελίπε Ρέγιες δέχτηκε τεχνική ποινή για διαμαρτυρία κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με το σκορ στο 99-92. Με αυτή τη νίκη η Μάλαγα αποσπάστηκε δύο νίκες από τους υπόλοιπους διεκδικητές της κορυφής της ACB, καθώς εκτός της Ρεάλ με το κίτρινο φύλλο θα κλείσουν το 2015 και η Μπαρτσελόνα με την Μπανταλόνα.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ερχόταν με φόρα από την νίκη στο classico με την Ρεάλ, όμως η Ομπραντόιρο φρόντισε να την προσγειώσει απότομα. Η ομάδα του Φερνάντες Μόντσο επικράτησε εντός έδρας με 79-67 των "μπλαουγκράνα" υποχρεώνοντας τους στην 4 φετινή τους ήττα.

Η βραδιά δεν ήταν καλή και για την έτερη διεκδικήτρια της πρώτης θέσης, καθώς η Μπανταλόνα δεν τα κατάφερε στην έδρα της... ευρωπαίας Βαλένθια που βρήκε τον τρόπο και με 83-66 επανήλθε στον δρόμο των επιτυχιών μετά την ήττα από την Χιποσκούα.

Η Λαμποράλ Κούτσα συνέχισε να είναι μακριά από τον καλό εαυτό της και έπεσε στην 12η θέση της βαθμολογίας της ACB, καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 105-94 από την Σαραγόσα. Σημαντικό διπλό σημείωσε η Μανρέσα, η οποία απέδρασε με 80-72 από την έδρα της Σεβίλης στο ντέρμπι των ουραγών.

Η Χιποσκούα έχει πάρει φόρα και μετά τη νίκη επί της Βαλένθια πέρασε αλώβητη κι από την έδρα της Φουενλαμπράδα. Η ομάδα από το Σαν Σεμπαστιάν επικράτησε με 76-65 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή της στην κατηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ