ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποσύρθηκε η Φεραγκούτ

Αποσύρθηκε η Φεραγκούτ

Μία από τις μεγαλύτερες παίκτριες του ισπανικού μπάσκετ, η Μαρίνα Φεραγκούτ αποσύρθηκε ολοκληρώνοντας μία μεγάλη καριέρα 25 ετών! "Ίσως η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου", τόνισε η ίδια

Τίμησε την ισπανική φανέλα 253 φορές, πιο πολλές από κάθε άλλη παίκτρια αλλά και παίκτη καθώς ο Σαν Επιφάνιο στους άνδρες ολοκλήρωσε την καριέρα του έχοντας 238 συμμετοχές.

Η Φεραγκούτ ανακοίνωσε την απόφασή της με μία ανοικτή επιστολή στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα που αγαπά από άλλο πόστο.

"Γράφω αυτές τις γραμμές για να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από παίκτρια του μπάσκετ. Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου αυτή, που είναι ίσως η πιο δύσκολη της ζωής μου και επίσης θα ήθελα να στείλω τις ειλικρινείς μου ευχαριστίες σε όλους, φιλάθλους, παίκτες, προπονητές και μάνατζερ.

Μέσα από τα 25 χρόνια της καριέρας μου με κάθε έναν από εσάς έφτασα να είμαι το πρόσωπο και η παίκτρια που είμαι σήμερα. Εδώ τελειώνει η καριέρα μου ως παίκτρια αλλά ελπίζω να συνεχίσω να προσφέρω στο άθλημα που υπήρξε το πάθος μου όλα αυτά τα χρόνια: το Μπάσκετ!", ανέφερε χαρακτηριστικά η Φεραγκούτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ