ΜΠΑΣΚΕΤ

Από την Αραμπέρι στη Γέιδα ο Παπαντωνίου

Από την Αραμπέρι στη Γέιδα ο Παπαντωνίου
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τη φανέλα της Γέιδα θα ολοκληρώσει τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Νώντας Παπαντωνίου, ο οποίος πήρε μεταγραφή από την Αραμπέρι. Υπογράφει τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

Έτοιμος να μετακομίσει από τη χώρα των Βάσκων στην Καταλονία είναι ο Νώντας Παπαντωνίου, σύμφωνα με δημοσίευμα ισπανικής ιστοσελίδας. Το Fullbasket αποκάλυψε τη μετακίνηση του 26χρονου γκαρντ από την Αραμπέρι στη Γέιδα, ομάδα που επίσης αγωνίζεται στη LEB Oro (δεύτερη κατηγορία) της Ισπανίας.

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, μετρώντας 11.9 πόντους (με 34% στα τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ και 4.5 ασίστ κατά μέσο όρο. Επιδόσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον της Γέιδα, ομάδας που παλεύει για την εξασφάλιση της ανόδου στη Liga Endesa. Η ομάδα από τη Βαρκελώνη έχασε πρόσφατα τον Λούκα Ρούπνικ, που πήρε "προαγωγή" για την πρώτη κατηγορία, όπου φορά πλέον τη φανέλα της Φουενλαμπράδα.

Στο εν λόγω δημοσίευμα αναφέρεται πως υπάρχει συμφωνία από τις τρεις πλευρές, με τον Νώντα Παπαντωνίου να υπογράφει άμεσα το νέο του συμβόλαιο. Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι πως την Παρασκευή (9/12) η Γέιδα κοντράρεται με την Αραμπέρι. Μένει λοιπόν να δούμε αν θα παίξει πρώτα με την Αραμπέρι κι έπειτα θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη, ή θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του στο ντεμπούτο με τη... νέα αγαπημένη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ