ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανανέωσε με Όλιβερ η Γκραν Κανάρια

Ανανέωσε με Όλιβερ η Γκραν Κανάρια

Παίκτης της Γκραν Κανάρια θα είναι και τη νέα σεζόν ο "γερόλυκος" των ισπανικών γηπέδων Άλμπερτ Όλιβερ, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Λας Πάλμας για έναν ακόμα χρόνο.

Κάτοικος Λας Πάλμας για τέταρτη χρονιά θα είναι ο Άλμπερτ Όλιβερ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο συνεργασία ενός έτους με τη Γκραν Κανάρια. Ο 38χρονος point guard θα ενισχύσει τις προσπάθειες τις προσπάθειες της ομάδας του να διακριθεί εντός και εκτός συνόρων.

Μετά από μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα, ήταν απόλυτα λογικό οι δύο πλευρές να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Ο Όλιβερ πέρυσι ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός σε Eurocup (5,4 πόντοι και 4,4 ασίστ ανά παιχνίδι) και κυρίως σε Ισπανικό Πρωτάθλημα (8,3 πόντοι και 4,3 ασίστ ανά παιχνίδι), καταγράφοντας μάλιστα τις περισσότερες ασίστ που έχει δώσει ποτέ στη διάρκεια μιας σεζόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα.

Φέτος η Γκραν Κανάρια θα αντιμετωπίσει στη φάση των ομίλων του Eurocup την ΑΕΚ, τη Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ, τη Νίζνι Νοβγόροντ,τη Ρέτζιο Εμίλια και τη Ζιελόνα Γκόρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ