ΜΠΑΣΚΕΤ

Αναλαμβάνει τη Ρεάλ ο Λάσο

Αναλαμβάνει τη Ρεάλ ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης και το μόνο που απομένει πλέον είναι η επίσημη ανακοίνωση από τη Βασίλισσα.

Η Ρεάλ, λοιπόν κατέληξε τελικά σε προπονητή έπειτα από... ψάξιμο σχεδόν δύο μηνών, με τον Πάμπλο Λάσο να είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του συλλόγου.

Η περίπτωση του, πάντως προχώρησε για οικονομικούς λόγους κυρίως, καθώς το κασέ του δεν ξεπερνά τις 400 με 450.000 ευρώ.

Ο 43χρονος τεχνικός έχει καθίσει στον πάγκο της Λαγκούν Άρο, την οποία και ανέβασε στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας, όπως και στην Βαλένθια.

Η Ρεάλ σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε ενδιαφερθεί για τους Νέβεν Σπάχια, Αϊτο Ρενέσες και άλλους αξιόλογους προπονητές με εμπειρία, όμως η μείωση του φετινού μπάτζετ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Ο προϋπολογισμός της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν αναμένεται να φτάσει τα 22 εκατομμύρια ευρώ, περίπου πέντε εκατομμύρια λιγότερα σε σχέση με την χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Οι ιθύνοντες της Ρεάλ, πάντως πιστεύουν ότι ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Βασίλισσας για τα επόμενα δύο χρόνια μπορεί να... εμπνεύσει τους παίκτες της ομάδας και να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα έχει ως στόχο την κορυφή σε Ισπανία και Ευρώπη...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ