ΜΠΑΣΚΕΤ

Αμφίβολος ο Μαρκ Γκασόλ

Germany's Dirk Nowitzki (L) vies with Spain's Marc Gasol (R) during their Euro Basket 2011 group E second round qualification match between Spain and Germany in Vilnius on September 7, 2011.     AFP PHOTO/ PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images)
Germany's Dirk Nowitzki (L) vies with Spain's Marc Gasol (R) during their Euro Basket 2011 group E second round qualification match between Spain and Germany in Vilnius on September 7, 2011. AFP PHOTO/ PETRAS MALUKAS (Photo credit should read PETRAS MALUKAS/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η συμμετοχή του Μαρκ Γκασόλ εξακολουθεί να είναι αμφίβολη για το Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας με τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας

Ο Μαρκ Γκασόλ δεν είναι ακόμα σίγουρο αν θα φορέσει φέτος το Σεπτέμβριο τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας για να συνεισφέρει στο Ευρωμπάσκετ του 2013.

Ο άσος των Μέμφις Γκρίζλις θα αποφασίσει το αμέσως επόμενο διάστημα αν θα αγωνιστεί με την Ισπανία στα γήπεδα της Σλοβενίας ή όχι, καθώς η ομάδα του του συνιστά να ξεκουραστεί.

"Η καρδιά μου λέει ένα πράγμα, το μυαλό ένα άλλο", σχολίασε ο Μαρκ Γκασόλ ο οποίος δεν ξέρει ακόμα αν θα πρέπει να ακούσει την ομάδα του και να ξεκουραστεί ή την καρδιά του και να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της πατρίδας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ