VTB LEAGUE

Ζήσης: "Έχουν αλλάξει πολλά με τον Πεδουλάκη"

Ζήσης: "Έχουν αλλάξει πολλά με τον Πεδουλάκη"

Η Ούνικς Καζάν μπορεί να μην τα κατάφερε κόντρα στον Ολυμπιακό, όμως αυτό δεν έχει σημασία, καθώς ήταν απλά ένα φιλικό. Ο Νίκος Ζήσης έμεινε ευχαριστημένος από το δύσκολο τεστ που έδωσε αυτός κι οι συμπαίκτες του

Με απολογισμό μία νίκη και μία ήττα ολοκλήρωσε την παρουσία της στη Κρήτη και στο 4ο Διεθνές τουρνουά "Π. Οικονομάκης" η Ούνιξ Καζάν. Ο Νίκος Ζήσης μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για τους στόχους της Ούνικς αλλά και για τις αλλαγές που υπάρχουν μετά την άφιξη του Αργύρη Πεδουλάκη στο πάγκο των Ρώσων.

" Ήταν ένα πολύ καλό τεστ κόντρα σε μία ομάδα κορυφαίου επιπέδου στην Ευρωλίγκα. Ήταν ένα καλό φιλικό και για τις δύο ομάδες. Εμείς είχαμε τις προηγούμενες ημέρες τρία πολύ σημαντικά παιχνίδια χωρίς να έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις, όμως τα καταφέραμε και είμαστε στην Ευρωλίγκα. Ως ομάδα έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουμε μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, όμως τέτοια ματς μόνο καλό μπορούν να μας κάνουν". Συνεχίζοντας ο διεθνής γκαρντ αναφερόμενος στο στυλ παιχνιδιού της Ούνικς υποστήριξε πως: " Με την παρουσία του κόουτς έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Παίζουμε πλέον πιο στοχευμένα, διαβάζουμε τις φάσεις και χτυπάμε στις αδυναμίες του αντιπάλου. Για το σύντομο χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί νομίζω ότι υπάρχουν σημεία του παιχνιδιού που ήδη τα καταφέρνουμε πολύ καλά. Πιστεύω ότι στο τέλος θα δείτε μία σκληρή και δυνατή ομάδα που θα παίζει πειθαρχημένο μπάσκετ". Καταλήγοντας ο Ζήσης υποστήριξε " είμαι πραγματικά χαρούμενος που έπειτα από δύο χρόνια θα ξαναπαίζω στην Ευρωλίγκα. Ελπίζω ότι θα πάμε για το καλύτερο δυνατό και σίγουρα ο πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στο ΤΟΡ 16".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ