VTB LEAGUE

Τελικώς... ανανέωση για Λάνγκφορντ

Παρά την έντονη φημολογία περί συμφωνίας με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Κιθ Λάνγκφορντ δεν θα αλλάξει φανέλα. Η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε τη διετή επέκταση της συνεργασίας της με τον Αμερικανό κόμπο γκαρντ.

Τη φανέλα της Ούνικς Καζάν για δύο ακόμη χρόνια θα φορά ο Κιθ Λάνγκφορντ, όπως ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα ο ρωσικός σύλλογος. Ο 32χρονος γκαρντ θα κλείσει έτσι... τετραετία στο Ταταρστάν, στο οποίο βρίσκεται από το 2014 για λογαριασμό των "πράσινων".

Παρά την έντονη φημολογία που είχε διαρρεύσει προ μερικών μηνών για συμφωνία με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, εν τέλει δεν άλλαξε... χώρα, με την Ούνικς Καζάν να κρατά κοντά τον ηγέτη της, την τελευταία διετία. Στο Eurocup είχε 19.7 πόντους, 4.4 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ κατά μέσο όρο, φτάνοντας με τη ρωσική ομάδα ως τους "16" της διοργάνωσης.

Η παρουσία των "πράσινων" στους τελικούς της VTB League αρκούσε όμως για να τους επαναφέρει στην Euroleague, μετά από ένα μικρό... διάλειμμα. Παρεμπιπτόντως, νωρίτερα μέσα στην ημέρα (11/6) η Ούνικς Καζάν ανακοίνωσε κι άλλες δύο ανανεώσεις, αυτές των Εβγκένι Πασούτιν και Κίνο Κόλομ .



TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ