VTB LEAGUE

"Συμφέρει απ' όλες τις απόψεις ο Πασούτιν"

"Συμφέρει απ' όλες τις απόψεις ο Πασούτιν"

Σαφώς και ο Εβγκένι Μπογκατσέφ τοποθετήθηκε επί της τεράστιας νίκης που πανηγύρισε η Ούνικς στη Μαδρίτη, επί της Ρεάλ. Διαβάστε τι είπε για τον Πασούτιν -και τι προκύπτει από τη σύγκριση του "με ξένους προπονητής".

Η Ούνικς Καζάν έχει κάνει μια ρελάνς τις δυο τελευταίες εβδομάδας και από εκεί που είχε προβλήματα στη VTB United League και τη Euroleague, με την αλλαγή προπονητή μετρά μόνο νίκες. Το αφεντικό της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκατσέφ μίλησε μετά τη νίκη στη Μαδρίτη, για να εξηγήσει κατ' αρχάς ότι " όλοι οι παίκτες ήταν αποτελεσματικοί. Από τους starters έως την τελευταία αλλαγή. Ήταν μια ομαδική νίκη και πολύ σημαντική, αν σκεφτείτε πως η ομάδα είχε τον έλεγχο του ρυθμού σε όλο το ματς". Είχε να πει και καλύτερα.

Σαφέστατα και νιώθει ενθουσιασμένος, καθώς " παίξαμε το καλύτερο παιχνίδι μας έως τώρα και ο Ντ Ορ Φίσερ ήταν ο ηγέτης. Αυτό το αποτέλεσμα μας επιτρέπει να ελπίζουμε στην πρόκριση στο ΤΟΡ16. Έχουμε ακόμα παιχνίδια για να υλοποιήσουμε αυτό το στόχο. Για το Καζάν και το Ταταρτστάν αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό: να είμαστε στη Euroleague".

Του ζήτησαν να σχολιάσει τη δουλειά του Πασούτιν, για να πει πως "ο ι ξένοι προπονητές έχουν δυσκολία στη μετάφραση και πάντα υπάρχει η ανάγκη ενός άλλου να κάνει αυτή τη δουλειά. Ο Πασούτιν είναι πολύ έμπειρος, έχουμε ήδη πανηγυρίσει τρόπαια παρέα, ξέρει την πραγματικότητα, αλλά και πώς να βοηθήσει τους παίκτες. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει. Σκέφτομαι κάποιες φορές τους μισθούς των ξένων προπονητών και αυτούς των Ρώσων. Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα είναι ο Φάμπιο Καπέλο, προπονητής της εθνικής Ρωσίας στο ποδόσφαιρο. Τα νούμερα που ακούγονται ότι παίρνει είναι τρελά. Ο Πασούτιν "βγάζει" 200 φορές λιγότερα από εκείνον ή τους άλλους ξένους κόουτς. Το συμβόλαιο του έγινε για λογικά χρήματα".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ