VTB LEAGUE

Σβεντ: "Ο Μπλατ είναι ο ιδανικός αντί-Μπλατ!"

Σβεντ: "Ο Μπλατ είναι ο ιδανικός αντί-Μπλατ!"

Την πεποίθησή του ότι ο Ντέιβιντ Μπλατ είναι η καλύτερη λύση για τον πάγκο της Ρωσίας, εξέφρασε ο Αλεξέι Σβεντ, καλώντας την ρωσική ομοσπονδία να κάνει προσπάθειες για να τον κρατήσει

Ο Αλεξέι Σβεντ ήταν μέλος της Εθνικής Ρωσίας που κατάκτησε τον περασμένο Αύγουστο το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Ο άσος των Μινεσότα Τίμπεργουλβς μίλησε για την επόμενη μέρα στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας, μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Μπλατ, ξεκαθαρίζοντας ότι η καλύτερη λύση θα ήταν να παραμείνει ο Αμερικανοϊσραηλινός κόουτς στην ομάδα.

"Ο ιδανικός διάδοχος του Μπλατ είναι ο ίδιος ο Μπλατ. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά οι επιτυχίες του που μιλούν από μόνες τους. Έχει οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας το 2007, ενώ στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου πήραμε το χάλκινο", τόνισε ο Αλεξέι Σβεντ με δηλώσεις του στη ρωσική ιστοσελίδα www.sport-express.ru για να συνεχίσει:

"Πιστεύω ότι η ρωσική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης πρέπει να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συνεχίσει ο Μπλατ να βρίσκεται στον πάγκο της Εθνικής ομάδας".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ