VTB LEAGUE

Στο τιμόνι της Ρωσίας ο Κατσικάρης

Gescrap Bizkaia's head coach Fotios Katsikaris gestures during the Euroleague basketball match Unicaja vs Gescrap Bizkaia on March 1, 2012 at the Palacio de los deportes J.M. Martin Carpena sports hall.  AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO (Photo credit should read Jorge Guerrero/AFP/Getty Images)
Gescrap Bizkaia's head coach Fotios Katsikaris gestures during the Euroleague basketball match Unicaja vs Gescrap Bizkaia on March 1, 2012 at the Palacio de los deportes J.M. Martin Carpena sports hall. AFP PHOTO/ JORGE GUERRERO (Photo credit should read Jorge Guerrero/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Ο Φώτης Κατσικάρης είναι ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός της Ρωσίας. Διαβάστε αναλυτικά.

Η ομοσπονδία της Ρωσίας ανακοίνωσε και επίσημα την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας από τον Φώτη Κατσικάρη.

Ο Έλληνας προπονητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και πλέον αναλαμβάνει το έργο να διατηρήσει σε υψηλά επίπεδα της "αρκούδα".

" Είναι μια μεγάλη τιμή για μένα. Χαίρομαι που επιστρέφω στη Ρωσία, όπου έχω πολλούς φίλους. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της ομοσπονδίας που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη", ανέφερε ο Φώτης Κατσικάρης, ο οποίος αντικατέστησε τον Ντέιβιντ Μπλατ στον πάγκο της Ρωσίας και πρόσθεσε:

" Το ρώσικο μπάσκετ είναι σε άνοδο, όπως φάνηκε και στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες. Στόχος μου είναι να συνεχιστεί αυτή η πρόοδος".

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το συμβόλαιο του με τη Μπιλμπάο η συνεργασία τους θα συνεχιστεί κανονικά και θα διακόπτεται το συμβόλαιο του το καλοκαίρι για να κάθεται στον πάγκο της Ρωσίας.

Ο Κατσικάρης στο Ευρωμπάσκετ του 2013 θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας, καθώς βρίσκονται στον ίδιο όμιλο.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ