VTB LEAGUE

Στην Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης ο Ζντοβτς!

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ / Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ INTIME SPORTS

Οι προσπάθειες της Γαλατάσαραϊ να φέρει τον Ζντοβτς στην Τουρκία έπεσαν στο κενό, καθώς ο Σλοβένος προπονητής έκλεισε στη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης για τα επόμενα τρία χρόνια. Μαζί του και ο Στέφανος Δέδας

Λίγες ώρες πριν ο Ζντοβτς είχε αρνηθεί την ελκυστική πρόταση της Γαλατά η οποία τον ήθελε για τη νέα σεζόν, όμως οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν.

Η Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης δεν έχασε χρόνο και πρόσφερε στον Σλοβένο προπονητή τριετές συμβόλαιο το οποίο και αποδέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη ο τελευταίος.

Να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία τριετία διατέλεσε προπονητής της Ολίμπια Λιουμπλιάνας από την οποία και αποχώρησε πριν από λίγο καιρό. Στο τεχνικό τιμ της Σπαρτάκ θα είναι και ο πρώην βοηθός προπονητή στον Άρη Στέφανος Δέδας ο οποίος είχε ακολουθήσει τον Ζντοβτς και στην Εθνική Σλοβενίας πριν δύο χρόνια.

"Η συνεργασία διάρκειας τριών ετών υπογράφτηκε μεταξύ μας, γιατί και οι δύο πλευρές θέλαμε σταθερότητα στη συνεργασία μας που θα μας επιτρέψει να σχεδιάσουμε καλύτερα το μέλλον της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ζντοβτς εκτός από την αντρική ομάδα θα έχει και την εποπτεία της ομάδας των νέων αλλά και των Ακαδημιών. Μόνο έτσι μπορεί ο σύλλογος να έχει εξαιρετική εμφάνιση σε όλα τα τουρνουά που θα λάβει μέρος στο άμεσο μέλλον", τόνισε ο πρόεδρος της ρώσικης ομάδας Ιγκόρ Λίπσκι.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ