ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι

Στην Μπάμπεργκ ο Τρινκιέρι

Ο Αντρέα Τρινκιέρι θα είναι ο αντικαταστάτης του Κρις Φλέμινγκ, στον πάγκο της Μπάμπεργκ. Οι Γερμανοί πλήρωσαν και το buy out του Ιταλού, στην Ούνιξ Καζάν και αναμένεται να τον παρουσιάσουν τη Δευτέρα (16/6).

Η Μπάμπεργκ μίλησε με τους Ηλία Ζούρο, τον Σάσα Ομπράντοβιτς και τον Μάρκο Κρέσπι, αλλά τελικά βρήκε αυτό που ήθελε στο πρόσωπο του Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός που είχε buy out στο συμβόλαιο με την Ούνικς 75.000 ευρώ, συμφώνησε σε συνεργασία 2+1 χρόνων με τους Γερμανούς, για ποσό που πλησιάζει τα 1.200.000 δολ. (στο σύνολο-εξυπακούεται πως οι της Μπάμπεργκ πλήρωσαν και τους Ρώσους).

Αυτή την είδηση επιβεβαίωσε και η CEO της Ούνικς, Βικτόρια Ερέμεεβα. " Είμαστε ευγνώμονες στον Αντρέα, για τη δουλειά που έκανε την περασμένη σεζόν και ήταν επιτυχημένη. Ήμασταν σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο και τα είχαμε βρει στο οικονομικό (σ.σ. του έδιναν περισσότερα χρήματα από την Μπάμπεργκ), αλλά για προσωπικούς λόγους -έχει δυο μικρά παιδιά- αποφάσισε να δουλέψει πιο κοντά στο σπίτι του, την Ιταλία".

Η συνέντευξη Τύπου του Τρινκιέρι στη νέα του ομάδα, αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (16/6).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ