VTB LEAGUE

Στη Μόσχα για τη συμφωνία

Στη Μόσχα για τη συμφωνία

Ο ατζέντης του Δημήτρη Ιτούδη θα ταξιδέψει στη Μόσχα για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ. Δεν αποκλείεται το θέμα να τελειώσει και σήμερα.

Ο Ράντε Φιλίποβιτς αναμένεται να βρίσκεται το μεσημέρι της Δευτέρα στη Μόσχα προκειμένου να καθίσει στο τραπέζι με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ, για τις τελικές συζητήσεις για τη συνεργασία της ρώσικης ομάδας με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Εδώ και αρκετές ημέρες ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού (και νυν της Μπάνβιτ) αποτελεί τον πρώτο στόχο των Ρώσων, φλερτ το οποίο δεν αποκλείεται και να επισημοποιηθεί την Δευτέρα, αν φυσικά οι δύο πλευρές τα βρουν στις τελευταίες λεπτομέρειες.

Αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Ιτούδης βρίσκεται στην Τουρκία, καθότι παραμένει προπονητής της Μπανβίτ για μια ακόμη σεζόν. Οι άνθρωποι της ομάδας που δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την παρουσία του Έλληνα τεχνικού, σε προηγούμενη συζήτηση που είχαν του ξεκαθάρισαν ότι θα είναι ανοιχτοί αν προκύψει κάποια πρόταση από κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα.

Στο μεταξύ αν αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα (σ.σ πρώτη στην κανονική περίοδο) δεν αποκλείεται η διοίκηση να κινηθεί και πάλι για Έλληνα προπονητή, καθώς η περσινή συνεργασία με τον Ιτούδη και τον άμεσο συνεργάτη του, Ανδρέα Πιστιόλη, θεωρήθηκε άκρως επιτυχημένη.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ