VTB LEAGUE

Σοβαρός ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς

Σοβαρός ο τραυματισμός του Τεόντοσιτς

Στο χειρουργείο θα μπει ο Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στην κνήμη στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Χίμκι για τη VTB League. Κινδυνεύει να χάσει και το Ευρωμπάσκετ! (video)

Πιο σοβαρός απ' ότι είχε αρχικά εκτιμηθεί φαντάζει ο τραυματισμός του Μίλος Τεόντοσιτς στην κνήμη.

Ο Σέρβος γκαρντ τραυματίστηκε στην αναμέτρηση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τη Χίμκι για τη VTB League και θα χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο.

" Είναι μια μεγάλη απώλεια για εμάς. Ο μυς στην κνήμη έχει πληγωθεί πολύ και θα χρειαστεί χειρουργείο. Μίλησα με τους γιατρούς στη Γερμανία και μου είπαν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα μου απαντήσουν για το πότε θα υποβληθεί σε επέμβαση", ανέφερε ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Αντρέι Βατούτιν.

Σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ρωσικής ομάδας " η αποθεραπεία σε τέτοιες περιπτώσεις διαρκεί περισσότερο από ένα μήνα, δεν αποκλείεται ωστόσο να φτάσει τους τέσσερις".

Πράγμα που σημαίνει πως η συμμετοχή του στο Ευρωμπάσκετ του προσεχούς Σεπτεμβρίου δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αφού ακόμα κι αν έχει αποθεραπευθεί, δύσκολα θα προλάβει να ξαναμπεί στους απαραίτητους ρυθμούς προπόνησης.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ