VTB LEAGUE

Ο Τέιλορ "πλήγωσε" τον Κατσικάρη

Ο Τέιλορ "πλήγωσε" τον Κατσικάρη

Δύο βολές του Τόνι Τέιλορ με 9'' να μένουν για το τέλος αρκούσαν για να δώσουν την εκτός έδρας νίκη στην Ενισέι σε βάρος της Λοκομοτίβ Κουμπάν του Φώτη Κατσικάρη (66-68). Τι έκανε ο Ίαν Βουγιούκας.

Τη χειρότερη δυνατή εκκίνηση έκανε η Λοκομοτίβ Κουμπάν στη VTB League τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αφού η Ενισέι αποδείχθηκε αξεπέραστο εμπόδιο. Η ομάδα του Φώτη Κατσικάρη ηττήθηκε εντός έδρας από τους "μπλε" (66-68) εξαιτίας δύο βολών του Τόνι Τέιλορ, στα 9'' για το φινάλε.

Στον χρόνο που απέμενε, ο Ράιαν Μπρόκχοφ επιχείρησε να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους, αλλά το σουτ τριών πόντων που επιχείρησε δεν βρήκε τον στόχο, με θύτη τον Βλάντισλαβ Τρούσκιν, ο οποίος αλλοίωσε την πορεία της μπάλας. Το μεγαλύτερο κακό στη "Λόκο" το έκανε ένας παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον Φρανκ Έλεγκαρ (σ.σ.: πέρασε από το Μαρούσι το 2011-'12), ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 18 πόντους (8/11 δίπ.) και 13 ριμπάουντ, την ώρα που ο Βλάντισλαβ Τρούσκιν (12π.) και ο Τόνι Τέιλορ (11π., 6ασ.) έκαναν επίσης τη δουλειά τους επιθετικά.

Για την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη, ο Τέιλορ Ρότσεστι (19π.) και ο Μάρντι Κόλινς (16π.) προσπάθησαν να ανατρέψουν τα δεδομένα, αλλά δεν είχαν τη δέουσα συμπαράσταση από τους συμπαίκτες τους, με το 28% (6/21) στα σουτ τριών πόντων να είναι μέρος του επιθετικού προβλήματος. Όσο για τον Ίαν Βουγιούκα; Ο διεθνής σέντερ είχε 7 πόντους (με 2/2 δίποντα, 3/5 βολές), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη σε 15'10'' συμμετοχής.

Τέλος, στο άλλο παιχνίδι της ημέρας (16/10), η Τσμοκι Μινσκ επιβλήθηκε εντός έδρας της Άβοντορ με 89-83, με τον Λαϊμόνας Κισιέλιους (22π.) να ξεχωρίζει.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ