Ο Καϊμακόγλου έδωσε την τούρτα γενεθλίων στον πρόεδρο της Καζάν - VTB League - SPORT 24
VTB LEAGUE

Ο Καϊμακόγλου έδωσε την τούρτα γενεθλίων στον πρόεδρο της Καζάν

Ο Καϊμακόγλου έδωσε την τούρτα γενεθλίων στον πρόεδρο της Καζάν

Η ομάδα της Ούνικς Καζάν και ο Κώστας Καϊμακόγλου ευχήθηκαν χρόνια πολλά στον πρόεδρο της ομάδας, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, ο οποίος είχε γενέθλια.

Η Ούνικς Καζάν, η οποία επιστρέφει στην Euroleague στην νέα σεζόν, έδωσε μία τούρτα γενεθλίων στον πρόεδρο της ομάδας, Εβγκένι Μπογκάτσεφ.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου, ο οποίος είναι και από τους πιο παλιούς παίκτες της ομάδας, παρέδωσε την τούρτα στον πρόεδρο της ομάδας και η ομάδα της Ούνικς Καζάν δημοσιοποίησε την σχετική φωτογραφία.

SHARE:
ΛΙΣΤΕΣ

ΛΙΣΤΕΣ

15 πράγματα που δεν θυμούνται όσοι γεννήθηκαν μετά το ‘90

Οι δισκέτες, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Νεκτάριος Σφυράκης και το λαϊκό προσκύνημα στον Ανδρέα Παπανδρέου κατάφεραν να χωθούν με κάποιο τρόπο στο ίδιο κείμενο.

ONEFUN

ONEFUN

Το δρομολόγιο του 140 είναι ό,τι πιο κοντά στο ταξίδι στο κέντρο της Γης

Ένας δημοσιογράφος του Oneman έκανε μια ολόκληρη διαδρομή του 140 και είναι ακόμα μαζί μας. Αρτιμελής και ψυχικά υγιής (;).

LIFE GUIDE

LIFE GUIDE

10 πράγματα που πιστεύαμε για το σώμα μας και αποδείχθηκαν μύθοι

Ποια είναι τα πράγματα που αφορούν τη λειτουργία του οργανισμού μας και την επίδραση εξωτερικών παραγόντων σ' αυτόν και αποδείχθηκαν μύθοι; (Pics)

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ

Σοβαρή οπισθοδρόμηση για Τσίπρα η απόφαση του ΣτΕ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών δίνουν μεγάλα δίκτυα ενημέρωσης του εξωτερικού, που μεταδίδουν από εχτές την απόφαση περί αντισυνταγματικότητας του νόμου Παππα

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24