VTB LEAGUE

Νέα συνάντηση για το μέλλον της Χίμκι

Νέα συνάντηση για το μέλλον της Χίμκι

Προσπάθειες για να μην... διαλυθεί η Χίμκι, καταβάλουν οι τοπικοί φορείς της Μόσχας, ενώ οι παίκτες την Τετάρτη το βράδυ θα έχουν νέα συνάντηση

Η κατάσταση στις τάξεις της Χίμκι, εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα τεταμένη, από τη στιγμή που οι παίκτες της ρωσικής ομάδας συνεχίζουν να προπονούνται μόνοι τους.

Κι αν είναι σίγουρο, ότι θα κατέβουν στο ματς με τη Ρεάλ την Παρασκευή το βράδυ, όπως διαβεβαίωσε ο Βιτάλι Φριντζόν στις πρόσφατες δηλώσεις του, δεν είναι σίγουρο αν η ομάδα θα παίξει με την Κράσνογιαρσκ τη Δευτέρα το βράδυ.

Οι τοπικοί φορείς της Μόσχας κάνουν προσπάθειες για να μαζέψουν τα κονδύλια που χρειάζονται για να βγει η ομάδα από την άσχημη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει και να πάρουν τα οφειλόμενα, όσοι περιμένουν από τον περασμένο Οκτώβριο.

Πλέον, τίθεται θέμα διάλυσης της Χίμκι, καθώς οι παίκτες της αργά ή γρήγορα θα βγουν σε πλειστηριασμό για να ενισχύσουν μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Εκτός κι αν οι τοπικοί "άρχοντες" της Μόσχας, κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους και καταφέρουν να δώσουν λύση στο πρόβλημα.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ