VTB LEAGUE

Μέσα Ιουνίου αποφασίζει για τεχνικό η ΤΣΣΚΑ

Μέσα Ιουνίου αποφασίζει για τεχνικό η ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε ότι η απόφαση για το νέο προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τη νέα σεζόν, θα ληφθεί στα μέσα Ιουνίου

Επίσημη ανακοίνωση με την οποία ξεκαθαρίζει ότι τη συγκεκριμένη περίοδο δεν βρίσκεται σε συζητήσεις με κανέναν προπονητή, εξέδωσε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι μετά τα μέσα Ιουνίου, οι Ρώσοι θα πάρουν την οριστική τους απόφαση για τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας.

"Τις εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν στη Ρωσία, στον Τύπο ακούγονται ουκ ολίγες φήμες για πιθανές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας μας. Σε όλα αυτά, η ΤΣΣΚΑ απαντά ότι αυτή τη στιγμή το κλαμπ δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με κανέναν υποψήφιο προπονητή και ότι οι παράμετροι για τον σχηματισμό και τη σύνθεση του καινούργιου προπονητικού τιμ για τη νέα χρονιά θα αποφασιστεί στη σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα Ιουνίου.

Καμία άλλη πληροφορία δεν είναι αξιόπιστη εκτός από αυτές που ανακοινώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΤΣΣΚΑ. Καμία δημοσίευση και φήμη από αθλητικό Μέσο δεν θα σχολιάζεται από την διοίκηση της ΤΣΣΚΑ", αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρωταθλήτριας Ρωσίας.

Να αναφέρουμε ότι πολλά ονόματα έχουν γραφτεί για την ΤΣΣΚΑ, ανάμεσα στα οποία κι εκείνο του Ομπράντοβιτς, του Πιανιτζάνι, του Μεσίνα, αλλά και του Κατσικάρη.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ