VTB LEAGUE

Μαυροκεφαλίδης: "Κατηγορήθηκα άδικα"

Μαυροκεφαλίδης: "Κατηγορήθηκα άδικα"
INTIME SPORTS

Για την τιμωρία του από την ΕΟΚ μίλησε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο οποίος τόνισε ότι θα κινηθεί δικαστικά για να βρει το δίκιο του

Ο Έλληνας σέντερ της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης μίλησε σε ρωσική εφημερίδα για την ποινή αποκλεισμού από κάθε υποχρέωση της νέας του ομάδας για δύο μήνες και επανέλαβε πως η αλήθεια είναι με το μέρος του.

Για την τιμωρία του από την ΕΟΚ σχολίασε: "Ξέρω μόνο πως τιμωρήθηκα και πως η ποινή θα αρχίσει να ισχύει με την έναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος. Θα συζητήσω το θέμα με δικηγόρους και θα δούμε τι άλλο μπορούμε να κάνουμε. Η κατάσταση είναι λίγο περίεργη.

Κατηγορήθηκα πως αρνήθηκα να αγωνιστώ στην εθνική χωρίς να έχω σοβαρό λόγο. Όμως αυτό δεν ισχύει. Δεν μπορώ να αγωνιστώ στο Ευρωμπάσκετ για οικογενειακούς λόφους. Αυτή είναι η αλήθεια και είναι με το μέρος μου. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους για την απουσία μου από την Εθνική. Προετοιμάζομαι για τη νέα σεζόν και ελπίζω να αγωνιστώ από την αρχή με τους νέους συμπαίκτες μου".

Όσον αφορά το Ευρωμπάσκετ και τις ελπίδες Ελλάδας και Ρωσίας υπογράμμισε: "Είμαι βέβαιος πως το Ευρωμπάσκετ θα είναι συναρπαστικό. Πρώτον γιατί θα παίξουν πολλοί σταρ από το ΝΒΑ και δεύτερον γιατί η διοργάνωση θα κρίνει την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η Ελλάδα έχει πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Η Ρωσία έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει ψηλά. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή και οι περισσότεροι παίκτες ήταν παρόντες στην ομάδα που το 2007 κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ