VTB LEAGUE

Ξεκούραστος περίπατος για την ΤΣΣΚΑ

Ξεκούραστος περίπατος για την ΤΣΣΚΑ

Η ΤΣΣΚΑ έκανε "περίπατο" στην VTB (109-68 στο Μινσκ), ενώ η Κίμκι έπεσε θύμα έκπληξης στα παιχνίδια που έγιναν το Μ. Σάββατο στα πλαίσια της VTB League.

Εύκολη νίκη πέτυχε η ΤΣΣΚΑ στα πλαίσια της VTB, επικρατώντας εκτός έδρας της Τσμόκι με 109-68, στο τελευταίο της παιχνίδι πριν τους προημιτελικούς απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο Μινσκ. Αντίθετα ο Ελληνας τεχνικός είχε τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες και να μοιρασει το χρόνο συμμετοχής. Πρώτος σκόρερ για τους Μοσχοβίτες αναδείχτηκε ο Μαρκοϊσβίλι με 20 πόντους, ενώ 17 πρόσθεσε ο Κορόμπκοφ. Οι δύο συγκεκριμενοι παίκτες, που έχουν μικρή συμμετοχή στα τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια, ήταν αυτοί που έμειναν στην συγκεκριμένη αναμέτρηση για περισσότερη ώρα στο παρκέ.

Δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Τεόντοσιτς, ενώ ο Σάσα Καούν έπαιξε μόλις για 5 λεπτά. Από τους Λευκορώσους πρώτος σκόρερ ήταν ο Τζάστιν Γκρέι με 20 πόντους.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας η Ενισέι έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας της φιναλίστ του Eurocup, Κίμκι! Παρά τους 20 πόντους του Ταιρις Ράις η ομάδα του Ριμας Κουρτινάιτις ηττήθηκε εντος έδρας, με τους νικητές να έχουν 13 εύστοχα τρίποντα. Πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων ήταν ο Ελμεντίν Κικάνοβιτς με 24 πόντους.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ