VTB LEAGUE

Ήττα, μετά την πρόκριση για την Ούνικς

Ήττα, μετά την πρόκριση για την Ούνικς

Μετά το Κρασνοντάρ (και την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurocup επί της Λοκομοτίβ Κουμπάν), η Ούνικς ταξίδεψε για το Κρασνογιάρσκ, για να συναντήσει την Ενισέι, στο πλαίσιο της VTB United League, με τον DJ Κούπερ να ηγείται του 85-81.

Την περασμένη Τετάρτη (25/3), η Ούνικς Καζάν σταμάτησε το σερί της Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Eurocup, στο 20-0 και κάλυψε τη διαφορά του πρώτου προημιτελικού, για να προκριθεί θριαμβευτικά στα ημιτελικά του Eurocup. Μετά, δεν γύρισε στο Καζάν. Πήγε στο Κρασνογιάρκ, έδρα της Ενισέι του DJ Κούπερ, για τη VTB United League και παραδόθηκε (85-81).

Ο Τζέιμς Ουάιτ αποπειράθηκε να αναδειχθεί MVP και αυτού του ματς, με την ασίστ που έδωσε στον Καϊμακόγλου, για να διαμορφώσει το 83-81, στα 7'' για τη λήξη. Ο Πανίν έστειλε τον Σεργκέεφ στη γραμμή των βολών, εκείνος ευστόχησε και στις δυο, με τον Τζέρελς να χάνει το τελευταίο σουτ -και τον Τερίκο Ουάιτ να μαζεύει το ριμπάουντ για να τελειώνει τη διαδικασία.

Ο "Κάι" ηγήθηκε των σκόρερ (17π., με 5/7 διπ., 7/8 βολές), ενώ είχε 6 ριμπ., 6 ασίστ και 6 κερδισμένα φάουλ. Ο Τζέρελς πρόσθεσε 15 και οι Λικχοντέι και Σοκολόφ από 13. Πάλι ήταν εκτός ο Λάνγκφορντ (βασικά, είναι εκτός Ρωσίας, καθώς βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ, για θεραπεία στη μέση).

Ο DJ Κούπερ είχε 7π. και 6 ασίστ, ο Κικάνοβιτς τελείωσε με 19π.

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Λοκομοτίβ Κουμπάν ξέσπασε στη Ζενίτ, για τον αποκλεισμό από το Eurocup (86-64). Ο Ντιλέινι έκανε πάρτι (27π.), με τους Κουρμπανόφ και Σίμον να προσθέτουν 12π. και ο Χέντριξ 11π. και 8 ριμπ. Για τους φιλοξενούμενους, οι Λόντρι και Χοντζ έδωσαν από 12π.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ