VTB LEAGUE

Η Ούνιξ θέλει να γίνει υπερδύναμη

Η Ούνιξ θέλει να γίνει υπερδύναμη

Η Ούνιξ Καζάν είναι στον προκριματικό γύρο της Euroleague και από τις κινήσεις της (Λάνγκφορντ, Τζέρελς κλπ) δείχνει να 'χει ως ζητούμενο τη δημιουργία ομάδας που όχι μόνο θα προκριθεί, αλλά θα πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν στην Ευρώπη.

Η τελευταία πληροφορία που προέκυψε και αφορούσε την Ούνιξ Καζάν ήταν για τον Κιθ Λάνγκφορντ, ο οποίος αναζητά τον επόμενο σταθμό μετά την Αρμάνι. Όχι όμως, μόνος. Το αυτό κάνει και ο Κέρτις Τζέρελς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη εξέφρασε ενδιαφέρον και για τον 27χρονο πόιντ γκαρντ.

Την ίδια ώρα, υπάρχει πρόταση (περί τα 700.000 ευρώ) για τον Γιόνας Ματσιούλις, ενώ εκκρεμεί το νέο συμβόλαιο του Κώστα Καϊμακόγλου. Στις δυο τελευταίες περιπτώσεις, εμπλέκεται και η ΤΣΣΚΑ (ειρήσθω εν παρόδω, η "ομάδα του στρατού" εμπλέκεται... σχεδόν παντού, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

Στα του Λιθουανού, οι απαιτήσεις του φτάνουν στο 1.000.000 δολ. που σε ευρώ είναι κοντά στα 750.000, άρα δεν τους χωρίζει ακριβώς μεγάλη διαφορά. Ο Ματσιούλις εν τω μεταξύ, είναι άμεση προτεραιότητα για τον "Άρτζι" και αυτό που θέλει να δημιουργήσει.

Η εκτίμηση για τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ είναι θα μείνει στο Καζάν, όπου πέρασε δυο χρόνια και έχει οικοδομήσει σχέσεις, αλλά πριν μπει υπογραφή σε συμβόλαιο, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Σε ό,τι αφορά τώρα, το δίδυμο της Αρμάνι, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι παίκτες έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο να συνεχίσουν να πορεύονται παρέα, με τα χρήματα ωστόσο, που ζητούν να εκτινάσσουν το μπάτζετ της Ούνιξ στα ύψη. Έχει λοιπόν, ενδιαφέρον να δούμε αν θα γίνει η υπέρβαση.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ