VTB LEAGUE

Η εξαφάνιση των "αρκούδων"

Η εξαφάνιση των "αρκούδων"

Η πρόεδρος της ρωσικής ομοσπονδίας, Ιουλία Ανικέεβα παραδέχθηκε πως το σκάνδαλο με τα αποτελέσματα των εκλογών της RSE, αναμένεται να στοιχίσει τη wild card για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ενδεχομένως και να αφήσει εκτός διοργανώσεων, όλες τις εκπροσώπους της χώρας.

Σε συνέντευξη που έδωσε... στην επίσημη ιστοσελίδα της ρωσικής ομοσπονδίας, η πρόεδρος της, Ιουλία Ανικέεβα παραδέχθηκε πως το σκάνδαλο που έπληξε τις τελευταίες εκλογές, θα στοιχίσει από τις "αρκούδες" τη wild card, για το Παγκόσμιο.

Πράγμα, για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει από τις 21/1.Εν πάση περιπτώσει, η σιδηρά κυρία του ρωσικού μπάσκετ ξεκίνησε με το "θ α επαναλάβω ότι η Ρωσία έχει πολλές πιθανότητες, παρ' ό,τι υπάρχει ισχυρός ανταγωνισμός, όπως είναι αυτός της Ελλάδας, του Ισραήλ και της Τουρκίας. Βέβαια, τα όσα προέκυψα και αφορούσαν τις τελευταίες μας εκλογές, σίγουρα μας έκαναν κακό.

Ελπίζω πως η FIBA θα καταλάβει τη σημασία της συμμετοχής των χάλκινων Ολυμπιονικών στο Παγκόσμιο, μαζί και των πολυάριθμων φιλάθλων μας που ακολουθούν παντού την ομάδα. Η απόφαση του δικαστηρίου της Μόσχας, με την οποία αναγνωρίζει πως τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών του καλοκαιριού είναι νοθευμένα, όχι μόνο θα επηρεάσει τα όσα θα συμβούν με τις wild cards, αλλά δημιουργούν και πιθανότητες να δεχθούμε σοβαρότερες κυρώσεις".

"Αποκλεισμός των πάντων"

Όπως αποκάλυψε η Ανικέεβα "δεν αποκλείεται η παγκόσμια ομοσπονδία να απαγορεύσει τη συμμετοχή των ομάδων μας, από όλες τις διοργανώσεις. Και όλα αυτά, για κάτι που έκανε μόνο η ομοσπονδία του Περμ (σ.σ. αυτή πήγε το θέμα στα δικαστήρια, όπου εμφάνισε πλήθος αποδεικτικών στοιχείων). Οι φιλοδοξίες κάποιων ανθρώπων ενδέχεται να καταστρέψουν ολόκληρο το ρωσικό μπάσκετ". Για το τέλος, άφησε την πληροφορία ότι " η FIBA διενεργεί δική της έρευνα, για όσα έγιναν το καλοκαίρι και συγκεντρώνει στοιχεία".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ