VTB LEAGUE

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει Euroleague

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν θέλει Euroleague

Η Χίμκι απέκλεισε τη Λοκομοτίβ Κουμπάν από τους τελικούς της VTB United League και της στέρησε την ευκαιρία να παίξει στη Euroleague της νέας σεζόν. Ή μήπως όχι;

Λίγο μετά το τέλος της ημιτελικής σειράς Χίμκι-Λοκομοτίβ Κουμπάν που κρίθηκε στο πέμπτο ματς, με τους κατόχους του Eurocup να επικρατούν 94-77 και να προκρίνονται στους τελικούς της VTB United League, ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς αποκάλυψε πως η ομάδα του Κρασνοντάρ θα διεκδικήσει τις πιθανότητες που 'χει να αγωνιστεί στη Euroleague της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Βλέπετε, αν η Λοκομοτίβ πήγαινε στους τελικούς, θα έπαιρνε και μια θέση στην ελίτ των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και οι εκπρόσωποι της Ρωσίας θα γίνονταν 3 (μαζί με την ΤΣΣΚΑ και τη Χίμκι που κέρδισε αυτό το δικαίωμα, μέσω του Eurocup). Τώρα, είναι υποχρεωμένη να δει τι θα γίνει με τις τέσσερις wild cards που θα δοθούν φέτος. Ο Σεργκέι Μπαζάρεβιτς εξήγησε μια φορά, στο rsport.ru πως " πρέπει να παίξουμε στην Euroleague. Είναι κάτι που αξίζουμε, όπως και αν το δείτε το θέμα. Μετρήσαμε 19 διαδοχικές νίκες στο Eurocup, πριν αποκλειστούμε από την Ούνικς Καζάν, σε ματς που δεν είχαμε κοντά μας τον Ντέρικ Μπράουν και τον Άντονι Ράντολφ. Δεύτερον, έχουμε πάντα κόσμο στο γήπεδο μας. Έχουμε την καλύτερη ατμόσφαιρα της χώρας. Οπότε γιατί να μείνουμε εκτός;".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ