VTB LEAGUE

Γλίτωσε το σοκ ο Μάρκοβιτς

Γλίτωσε το σοκ ο Μάρκοβιτς

Ο Στέφαν Μάρκοβιτς τραυματίστηκε στο γόνατο στον τέταρτο ημιτελικό της VTB League, με τον ίδιο και τους ανθρώπους της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης να φοβούνται για σοβαρή ζημιά. Οι εξετάσεις που έκανε όμως ήταν "καθαρές", επαναφέροντας την ηρεμία.

Η ήττα από τη Χίμκι ήταν το μικρότερο κακό για τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στον τέταρτο ημιτελικό της VTB League, η οποία είδε τον Στέφαν Μάρκοβιτς να φεύγει λαβωμένος από το γήπεδο. Οι αρχικές ενδείξεις έκαναν λόγο για σοβαρή ζημιά, με τις εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη να είναι όμως "καθαρές" και να επαναφέρουν την ηρεμία εντός της ρωσικής ομάδας.

Έτσι, το μόνο που χρειάζεται είναι μερικές ημέρες ξεκούρασης, με τους ανθρώπους των "μπλε" να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο παρουσίας του στη δωδεκάδα της αυριανής (4/6, 16:30) αναμέτρησης με τη Χίμκι, που θα κρίνει το δεύτερο εισιτήριο για την EuroLeague της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Βασίλι Καράσεφ είχε κερδίσει τους δύο πρώτους αγώνες (στην έδρα της), για να ακολουθήσουν οι δύο νίκες των "κυανοκίτρινων" στη Μόσχα.

Παρεμπιπτόντως, το όνομα του Στέφαν Μάρκοβιτς φιγουράρει στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Δημήτρη Ιτούδη για την αντικατάσταση του Μίλος Τεόντοσιτς (σε περίπτωση που ο 30χρονος πλεϊμέικερ μετακομίσει στο ΝΒΑ), σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των ρωσικών ιστοσελίδων.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ