VTB LEAGUE

Εστιάτορας ο Λάνγκφορντ

Εστιάτορας ο Λάνγκφορντ

Το Λόρενς του Κάνσας, είναι το μέρος που θα δραστηριοποιηθεί ο Κιθ Λάνγκφορντ για πρώτη φορά, ως επιχειρηματίας στην εστίαση. Πού βρίσκεται ο Αμερικανός, αυτήν την περίοδο;

Ο Κιθ Λάνγκφορντ λείπει από τη ρουτίνα της Ούνικς το τελευταίο δίμηνο, με κήλη στη μέση. Πήγε στις ΗΠΑ, όπου έκανε θεραπείες στο γιατρό του και πλέον βρίσκεται στο Καζάν. Εκεί συνεχίζει τις θεραπείες, ενώ έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τον γυμναστή. Αναμένεται να επιστρέψει στα παρκέ, στα ματς με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, στα playoffs της VTB United League.

Πάμε τώρα, και στο θέμα μας: ο Λάνγκφορντ ήλθε στην Ευρώπη, πρώτη φορά, για την Μπιέλα. Τα λεφτά δεν ήταν πολλά. Όταν πήγε στη Virtus, πήρε 250.000 δολ. Έγιναν πολλά περισσότερα (περί τα 2 εκατ. δολ., για διετές συμβόλαιο), όταν πήγε στη Χίμκι, ενώ ανάλογο ήταν το συμβόλαιο στη Μακάμπι (2011-2012), με την Αρμάνι να του δίνει 2.5 εκατ. δολ. για δύο χρόνια και την Ούνικς να κρατά το μισθό του στα 2 εκατ. δολ. το χρόνο, για δύο χρόνια συνεργασίας. Με αυτά και με αυτά, αντιλαμβάνεστε πως... έχει κάποια χρήματα στην άκρη, για αυτό είπε να αρχίσει τις επενδύσεις. Όπως ανακοίνωσε, μέσω Twitter, αγόρασε το franchise για ένα WingStop, που σε εμάς δεν λέει τίποτα, αλλά στις ΗΠΑ είναι μια τεράστια αλυσίδα ρεστοράν, που εξειδικεύεται στις φτερούγες κοτόπουλου και έχει... αέρα από τη δεκαετία του '40.

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ