VTB LEAGUE

Ένα... τριφύλλι για τον Παπαλουκά

Ένα... τριφύλλι για τον Παπαλουκά
INTIME SPORTS

Ο πρώην μάνατζερ του Θοδωρή Παπαλουκά, Λουτσιάνο Καπικιόνι μίλησε για τον αρχηγό του Ολυμπιακού και την ειδική οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του το 2007 και του επέτρεπε να μετακομίσει στο ΝΒΑ.

Ο Καπικιόνι μίλησε στην ρωσική ιστοσελίδα "championat.ru" και τόνισε ότι ο ίδιος ήθελε να στείλει τον Θοδωρή Παπαλουκά στους "τριφυλλοφόρους" των Μπόστον Σέλτικς, αλλά ο ίδιος ο Έλληνας γκαρντ προτιμούσε τους Σπερς και το Σαν Αντόνιο...

" Ο Παπαλουκάς είχε πολύ καλές ευκαιρίες να παίξει στο NBA. Είχε τέσσερις προτάσεις στα χέρια του και η καλύτερη από τους Σέλτικς. Όμως τον απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σας κάνει εντύπωση;", ήταν τα πρώτα του λόγια.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: " Και μένα το ίδιο! Μου είπε πως οι Σέλτικς είναι σ*** και όχι ομάδα! Προσπάθησα να τον μεταπείσω αλλά ήταν κατηγορηματικός. Ήθελε να παίξει μόνο στους Σαν Αντόνιο Σπερς. Όμως αυτό ήταν αδύνατο γιατί τότε στους Σπερς πρωταγωνιστής ήταν ο Τόνι Πάρκερ".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ηλικία του Παπαλουκά και στο ρεκόρ που θα μπορούσε να σπάσει... " Ο Παπαλουκάς ήταν 31 ετών και θα μπορούσε να σπάσει το ρεκόρ του Σαμπόνις και να γίνει ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που θα έπαιζε στο ΝΒΑ. Εγώ είχα κάνει ότι μπορούσα αλλά είχε πάρει τις δικές του αποφάσεις. Δεν ξέρω αν το έχει μετανιώσει γιατί δεν έχουμε μιλήσει έκτοτε".

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συμφωνία του Παπαλουκά με τον Ολυμπιακό: " Μου είπε πως δεν έκανα τίποτα για αυτόν. Για μισό λεπτό, φίλε, σου εξασφάλισα ένα από το καλύτερα συμβόλαια στην Ευρώπη και σου έφερα την πρόταση ανανέωσης της ΤΣΣΚΑ. Αυτό το λες 'τίποτα'; Η αλήθεια όμως είναι πως είχε συμφωνήσει πίσω από την πλάτη μου με τον Ολυμπιακό έτσι ώστε να μην πάρω προμήθεια αλλά όλα τα λεφτά ο ίδιος".

Όσον αφορά την απόκτηση του αρχηγού του Ολυμπιακού το 2002 στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας παραδέχτηκε πώς οι Ρώσοι απέκτησαν τον Παπαλουκά για να μην... βαριέται ο Χατζηβρέττας: " Είναι αλήθεια πως η ΤΣΣΚΑ πήρε τον Παπαλουκά έτσι ώστε να μην βαριέται ο Νίκος στη Μόσχα!".

TAGS VTB LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ