ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ | ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
Θεός... Άρης
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η Ούνιξ Καζάν ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μπόστιαν Νάχμπαρ. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Η αντίπαλος της Παναθηναϊκού στο "Top-16" της Ευρωλίγκας Ούνιξ Καζάν ανακοίνωσε την απόκτηση του Σλοβένου Μπόστιαν Νάχμπαρ.
"Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει στις θέσεις "3" και "4", με πολύ επιθετικό ταλέντο και καλή αντίληψη του παιχνιδιού", ανέφερε ο προπονητής της Ούνιξ, Εβγκένι Πασούτιν και συνέχισε:
"Έχει καιρό να αγωνιστεί και θα φανεί πόσο μπορεί να βοηθήσει άμεσα. Μετά από μακρά απουσία έχει μεγάλο κίνητρο για να δείξει την αξία του".
Ο Σλοβένος την περασμένη σεζόν στην Ευρωλίγκα είχε 8,3 πόντους και 2,8 ριμπάουντ, ενώ έχει αγωνιστεί εκτός από το ΝΒΑ στις Ολύμπια Λουμπλιάνας, Μπένετον τρεβίζο και Ντιναμό Μόσχας.
Ο Άρης Γρηγοριάδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 100μ ύπτιο με 53.86 στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Ντέμπρετσεν.
Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας αναχώρησε για την Αυστρία όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012. Videos
Ο Πανιώνιος ήταν ο νικητής του 5ου μικρού τελικού (73-63) κι αυτός που κατέκτησε την 3η θέση, εν μέσω εορταστικής ατμόσφαιρας. Καταχειροκροτήθηκαν νικητές και γηπεδούχοι στο "νησί των Ιπποτών".
Η Τσέλσι ανακοίνωσε επίσημα πως ο Ντιντιέ Ντρογκμπά θα αποχωρήσει από τον σύλλογο τον Ιούνιο, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. "Θέλω νέα πρόκληση", δήλωσε
Σε ηλικία μόλις 31 ετών ο Φράνκο Κοστάνσο αποφάσισε να "κρεμάσει" τα γάντια του όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Αργεντινή.
Ο Κέβιν Μιραλάς μίλησε από την Αυστρία που βρίσκεται με την Εθνική ομάδα του Βελγίου και τόνισε πως κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά που θα αγωνίζεται στο μέλλον.