ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ

"Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση"

"Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση"

Για τη Ζαλγκίρις το παιχνίδι με αντίπαλο την Φενέρμπαχτσε είναι πρόκληση, καθώς η ομάδα του Ηλία Ζούρου θα αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του ομίλου με στόχο να κάνει την έκπληξη

Την Τετάρτη το βράδυ οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες στη Σινάν Ερντέμ Αρίνα με τους Λιθουανούς να παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για πρόκριση.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για μία ακόμα φορά για τον Ηλία Ζούρο ο οποίος μίλησε για το παιχνίδι και στάθηκε στην κρισιμότητά του.

"Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση πριν από αυτό το παιχνίδι. Ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας είναι άρρωστος και δεν θα ταξιδέψει μαζί μας. Από την άλλη, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είναι τραυματίας. Οι υπόλοιποι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση σε αυτό το σημαντικό παιχνίδι", τόνισε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Η Φενέρμπαχτσε είναι πολύ ταλαντούχα ομάδα και το απέδειξε στο ξεκίνημα του TOP-16. Παρ' όλα αυτά έχουμε "διαβάσει" τον τρόπο παιχνιδιού τους και αν κάνουμε όλα όσα έχουμε προετοιμασία θα έχουμε μία ευκαιρία. Θα είναι πολύ δύσκολο, αλλά κάθε παιχνίδι στη β' φάση είναι δύσκολο".

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Μαρτίνας Πότσιους ο οποίος σημείωσε: "Παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο. Χρειαζόμαστε πολύ αυτή τη νίκη και κάθε μέρα προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι σημαντικό, έστω κι αν παίζουμε κόντρα σε έναν πολύ αντίπαλο και μάλιστα μέσα στην έδρα του.

Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον έλεγχο του αγώνα γιατί αν επιτρέψεις στον αντίπαλο να πάρει μία διψήφια διαφορά θα είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να κάνεις το καμ μπακ. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα με ασθένειες και τραυματισμούς ωστόσο πρέπει να μείνουμε όλοι μαζί για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

TAGS ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ