ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Τεόντοσιτς: "Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός"

Τεόντοσιτς: "Στην καρδιά μου ο Ολυμπιακός"

Ο Μίλος Τεόντοσιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και ότι είναι φοβερό συναίσθημα η επιστροφή του στο ΣΕΦ

Μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, ο Μίλος Τεόντοσιτς καλείται να επιστρέψει στην Ελλάδα για να αντιμετωπίσει τους "ερυθρολεύκους", μετά την κλήρωση της Ευρωλίγκας που έφερε την ΤΣΣΚΑ στο δρόμο της ελληνικής ομάδας.

Ο Σέρβος γκαρντ θα επιστρέψει στο ΣΕΦ ως αντίπαλος ωστόσο όπως τόνισε με δηλώσεις του είναι ένα φοβερό συναίσθημα.

"Δεν περίμενα να αντιμετωπίσω την πρώην μου ομάδα τόσο σύντομα. Αυτό που έχω να κάνω είναι να επιστρέψω στη Μόσχα και να προετοιμαστώ για τον αγώνα της 18ης Ιανουαρίου", τόνισε ο Μίλος Τεόντοσιτς και συνέχισε:

"Σίγουρα είναι φοβερό συναίσθημα που θα γυρίσω στο ΣΕΦ να αντιμετωπίσω τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου".

Δηλώσεις για την κλήρωση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Ολυμπιακό, έκανε και ο έτερος Σέρβος παίκτης της ρωσικής ομάδας, Νέναντ Κρίστιτς, ο οποίος και υποστήριξε: "Στόχος μας είναι η πρόκριση στο φάιναλ φορ και πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς. Είμαι χαρούμενος που μεταξύ των αντιπάλων είναι και ένας φίλος, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο προπονητής του Ολυμπιακού μας γνωρίζει καλά, όμως ελπίζω να κάνει μια… έκπτωση στην αντιμετώπιση μου".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ