ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Ο πάγκος να δίνει ενέργεια"

Καζλάουσκας: "Ο πάγκος να δίνει ενέργεια"

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είχε παράπονα από τους αναπληρωματικούς τους παίκτες που δεν πίεσαν όσο θα έπρεπε και τους τα έψαλλε

Οι εμφανίσεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας προβληματίζουν το τελευταίο διάστημα και παρά τη νίκη επί της Λοκομοτίβ Κούμπαν με σκορ 87-70 για την Βαλτική Λίγκα, ο Καζλάουσκας δεν έμεινε ευχαριστημένος.

Και δεν έμεινε ευχαριστημένος κυρίως από τους αναπληρωματικούς του παίκτες οι οποίοι πήραν χρόνο συμμετοχής σε αυτό το ματς αλλά δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την απόδοσή τους.

"Το παιχνίδι χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πρώτο είχαμε μεγάλο αβαντάζ και οι αναπληρωματικοί παίκτες πήραν χρόνο για να παίξουν, αλλά δεν ήταν τόσο καλοί. Οι αντίπαλοι έπαιζαν άμυνα ζώνης, μας άφησαν να σουτάρουμε από την περιφέρεια, αλλά δεν είχαν αυτοπεποίθηση και δεν παίξαμε καλά", τόνισε ο Καζλάουσκας και συνέχισε:

"Το δεύτερο μέρος δεν ήταν τόσο ιδιαίτερο και ήταν λίγο νευρικό. Είπα στην ομάδα μου στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι ότι μία μεγάλη ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ πρέπει να παίρνει μεγαλύτερη ενέργεια από τον πάγκο της. Δεν πρέπει να σκέφτονται το πως θα βελτιώσουν τα στατιστικά τους".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ