ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Καζλάουσκας: "Είναι κρίμα να χαλαρώσουμε"

Καζλάουσκας: "Είναι κρίμα να χαλαρώσουμε"

Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο Γιόνας Καζλάουσκας ο οποίος τόνισε πως είναι κρίμα για την ΤΣΣΚΑ να χαλαρώσει στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν!

Την Παρασκευή το βράδυ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε με 94-87 της Λοκομοτίβ Κούμπαν, αλλά η εικόνα που έδειξε η ομάδα του δεν ικανοποίησε τον Γιόνας Καζλάουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και προσπάθησε να... αφυπνίσει τους παίκτες του με τα λεγόμενά του!

"Δεν μπορώ να βρω κάτι θετικό στο παιχνίδι. Παίξαμε όπως έπρεπε να παίξουμε μόνο σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Είναι κρίμα ότι η σεζόν ολοκληρώνεται κι αφήνουμε τους εαυτούς μας να χαλαρώσουν πριν τους πιο σημαντικούς αγώνες", σχολίασε ο Καζλάουσκας και συνέχισε:

"Υπήρξαν κάποια παιχνίδια που είχαν ταρακουνήσει. Εκείνες οι ήττες μας είχαν βοηθήσει, δεν μας είχαν κοστίσει. Τώρα δεν μπορούμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να χάσουν. Πρέπει να συζητήσουμε σοβαρά. Δεν μπορούμε να παίζουμε άμυνα τόσο ανεύθυνα. Και το χαμηλό ποσοστό στις βολές μας λέει ότι υπήρξε έλλειψη συγκέντρωσης".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ