ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Η σύζυγος Κιριλένκο πήρε τα πράγματα στα χέρια της

Η σύζυγος Κιριλένκο πήρε τα πράγματα στα χέρια της

Η Μάσα Λοπατόβα "έχτισε" μια καριέρα -ως σχεδιάστρια μόδας- στις ΗΠΑ και οι κακές γλώσσες (στη Ρωσία) επέμεναν πως δεν ήταν σύμφωνη με την απόφαση του συζύγου της, Αντρέι Κιριλένκο να επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ. Έγινε έξαλλη και απάντησε.

Η Μάσα Λοπατόβα είναι η επί 14ετίας σύζυγος του Αντρέι Κιριλένκο. Και η δική της εγκυμοσύνη (που είχε επιπλοκές) , ήταν ο λόγος που ο Ρώσος σούπερ σταρ εγκατέλειψε τη Φιλαδέλφεια και... έπειτα το ΝΒΑ. Από τις 12/12, οπότε ο ΑΚ47 ειδοποίησε τους Sixers πως δεν διατίθεται να αφήσει την οικογένεια του, για την καριέρα του, ο Αντρέι Βατούτιν είχε ενημερώσει πως εφόσον το θελήσει, θα γίνει παίκτης της ΤΣΣΚΑ . Όπερ και εγένετο.

Μόνο που κάποιοι κακοήθεις, στη Ρωσία έγραψαν πως η γυναίκα του δεν ήταν σύμφωνη με αυτήν την απόφαση. Για να ξεκαθαρίσει λοιπόν, εκείνη τα πράγματα, έγραψε ένα blog στην sports.ru.

" Αντιλαμβάνομαι ότι στη δημοσιογραφία, δεν υπάρχει έλεος. Αλλά ήλθε η ώρα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Μολονότι είναι δύσκολο να αντισταθώ στον ανδρικό σωβινισμό. Κατ' αρχάς, λυπάμαι που κάθε φορά που γυναίκα δημοσιεύει κάτι σε αυτές τις σελίδες, τυγχάνει εχθρικής συμπεριφοράς. Δεν ζητώ, αλλά απαιτώ σεβασμό. Για αυτό και πάντα θα υπερασπίζομαι τις θέσεις των γυναικών, χωρίς να χρησιμοποιώ δικαιολογίες.

Λυπάμαι που οι δημοσιογράφοι απέσυραν μέρος των δηλώσεων μου, ενώ κάποιοι τις διαστρέβλωσαν, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους αναγνώστες.

Για μία ακόμη φορά, θα πω ότι κατ' εμέ η απόφαση του Αντρέι να τελειώσει τη σεζόν στην ΤΣΣΚΑ, είναι σωστή. Είναι απόφαση που πήραμε μαζί. Από τεχνικής απόψεως, αυτή η μετακίνηση ήταν δύσκολη, δεδομένης της "κατάστασης" που ζούσε ο Αντρέι στη Φιλαδέλφεια. Στην παρούσα φάση, ο Αντρέι Κιριλένκο είναι ο μόνος Ρώσος παίκτης που έχει αυτό το ειδικό βάρος και τις συγκεκριμένες γνώσεις επί του μπάσκετ.

Είναι εκ των πιο ανταγωνιστικών ανθρώπων που υπάρχουν, διαθέτει τεράστια εμπειρία και έχει παίξει στις καλύτερες λίγκες του κόσμου. Οι γνώσεις του, επί των οργανισμών, του μάρκετινγκ, του μάνατζμεντ και όλων όσων αφορούν καθαρά το μπάσκετ, είναι ανεκτίμητες. Οπότε, είναι λογικό να διαθέσει όλες αυτές τις γνώσεις εκεί όπου τις χρειάζονται περισσότερο. Για τη Ρωσία, όσα γνωρίζει ο Αντρέι είναι πολύ σημαντικά.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα δικά μου συναισθήματα, πιστεύω έχω το δικαίωμα να γίνω συναισθηματική με ό,τι συνεπάγεται αυτό, δεδομένων των αλλαγών που έγιναν στη ζωή μας. Δεν είμαι ρομπότ. Έχω το δικαίωμα να αντιδρώ, ως γυναίκα, να κλαίω. Αγαπώ τον άνδρα μου και θέλω πρωτίστως, να είμαι κοντά του. Όταν δεν είμαστε μαζί, είμαι λυπημένη. Αλλά η ουσία βρίσκεται σε αυτό που κάνει, οπότε στο εξής θα κρατώ για τον εαυτό μου όσα νιώθω. Πρωτίστως, είμαι μητέρα τεσσάρων παιδιών και σύζυγος, οπότε θα βρω τις ισορροπίες μου. Τα τελευταία 14 χρόνια, δούλεψα δημιουργικά, για να κάνω ισχυρή την οικογένεια μας, για να σταθώ δίπλα στο σύζυγο μου, να τον στηρίξω, σε καλές και κακές στιγμές. Κάθε απόφαση που πήρε, ήταν απόφαση της οικογένειας μας, της οποίας ο Αντρέι είναι προτεραιότητα.

Η επιστροφή του Αντρέι στη Ρωσία και το ρωσικό μπάσκετ είναι επιβεβλημένη, όχι μόνο γιατί θα κάνει ακόμα καλύτερη την ΤΣΣΚΑ, αλλά και για την προώθηση του σπορ. Δυστυχώς, το μπάσκετ έχει χάσει την αίγλη που είχε στα νέα παιδιά, στη χώρα μας. Μια από τις προκλήσεις του Αντρέι είναι να ξανακάνει δημοφιλές αυτό το σπορ στη Ρωσία. Και επ' αυτού θα δουλέψουμε".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ