ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ανανέωσε με Σισκάουσκας, Βορόντσεβιτς

Ανανέωσε με Σισκάουσκας, Βορόντσεβιτς

Για τρία ακόμα χρόνια θα αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Ραμούνας Σισκάουσκας καθώς η ρωσική ομάδα θέλησε να τον δέσει μέχρι το 2013. Ανανέωση για τρία ακόμα χρόνια και για τον Αντρέι Βορόντσεβιτς

Νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο Ραμούνας Σισκάουσκας με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας λίγες μόλις μέρες μετά την δήλωσή του στο Sport24.gr πως δεν έχει συμβόλαιο.

Ο 32χρονος Λιθουανός άσος που κατηγορήθηκε για προδοσία επειδή δεν θα αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας, έμεινε στην ΤΣΣΚΑ και δήλωσε χαρούμενος που θα παραμείνει κάτοικος Μόσχας.

"Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που έμεινα στην ΤΣΣΚΑ. Σ' εμένα και την οικογένειά μου αρέσει πολύ η Μόσχα. Φυσικά είμαι χαρούμενος που είμαι χρήσιμος στην ομάδα και με χρειάζεται. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Έχω ακόμα πολύ δύναμη. Όλοι θέλουν να παίξουν για αυτή τη μεγάλη, φιλόδοξη και δημοφιλή ομάδα και εγώ δεν είμαι εξαίρεση αυτού του κανόνα", τόνισε ο Ραμούνας Σισκάουσκας λίγο μετά την ανανέωση του συμβολαίου του.

Αναμφίβολα πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους Ευρωπαίους φόργουορντ και μόλις 23 ετών και έτσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έσπευσε να του ανανεώσει το συμβόλαιο.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Βορόντσεβιτς είχε κατά μέσο όρο 10,5 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ ανά παιχνίδι Ευρωλίγκας (10 έπαιξε η ΤΣΣΚΑ στη διοργάνωση). Στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας αγωνίζεται από το 2006 και ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε την Ευρωλίγκα το 2008.

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ