ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ

Ανακοινώθηκε επισήμως ο Τζάκσον

Ανακοινώθηκε επισήμως ο Τζάκσον

Λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τον Έτορε Μεσίνα, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την απόκτηση του Άαρον Τζάκσον. Διαβάστε τι είπε ο Ιταλός κόουτς

Την πρώτη της μεταγραφή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε επισήμως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας η οποία ενισχύεται με τον Άαρο Τζάκσον της Μπιλμπάο.

Ο 26χρονος πλέι μέικερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να τον "δένει" με πολυετές συμβόλαιο επειδή πιστεύει σ' αυτόν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο 9,1 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 3,9 ασίστ σε 20 παιχνίδια της Ευρωλίγκας, ενώ οι αριθμοί του βελτιώθηκαν ακόμα περισσότερο στην σειρά των πλέι οφ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στα τέσσερα παιχνίδια με τη νυν ομάδα του, ανά παιχνίδι είχε 12,8 πόντους, 3,8 ριμπάουντ και 5,8 ασίστ. Πλην της Μπιλμπάο έχει αγωνιστεί επίσης στη Μπολόνια και την Αντάλια.

Λίγες ώρες αφού ο Έτορε Μεσίνα ανακοινώθηκε επισήμως από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έκανε δηλώσεις για το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του (μέχρι την Τρίτη μόνο ανανεώσεις συμβολαίων είχαν γίνει): "Πρώτα απ΄όλα να πω ότι είναι ένας παίκτης που φέρνει ενθουσιασμό και ενέργεια στην ομάδα. Νομίζω πως έχει χαρακτήρα πολεμιστή, κάτι που συνηθίζαμε να βλέπουμε στον Τζέι Αρ Χόλντεν. Είμαι σίγουρος ότι θα αρέσει πολύ στον κόσμο.

Είναι ένας παίκτης που βελτιώνεται συνεχώς, ιδιαίτερα από τότε που πήγε στη Μπιλμπάο. Πρόκειται για ολοκληρωμένο παίκτη που δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη υπό πίεση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι μία πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα μας".

TAGS ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ