ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τι συμβαίνει με τον Λάσο και τη Ρεάλ

Τι συμβαίνει με τον Λάσο και τη Ρεάλ

Η προειδοποίηση του γενικού διευθυντή της Ρεάλ, οι αποτυχίες και το νούμερο που αναφέρεται στην επέκταση που έδωσαν οι Μαδριλένοι στον Πάμπλο Λάσο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι πληροφορίες του sport24.gr (από την Ισπανία) θέλουν τον Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, γενικό διευθυντή της Ρεάλ, να είχε ενημερώσει τον Πάμπλο Λάσο, πριν μια εβδομάδα, πως αν χάσει τον τίτλο του πρωταθλητή, θα τεθεί εκτός ομάδας. Η "βασίλισσα" παρέδωσε το στέμμα στην Μπαρτσελόνα και άρα ο 47χρονος Βάσκος θα αποχωρήσει. Σωστά; Λάθος!

Γιατί όταν έβαλαν κάτω τα νούμερα οι διοικούντες τον οργανισμό, διαπίστωσαν πως για να διακόψουν αυτή τη συνεργασία, θα έπρεπε να δώσουν στον Λάσο το ποσό των 1.800.000 ευρώ, δηλαδή τα χρήματα για τη διετή επέκταση που του έδωσαν να υπογράψει τον Φεβρουάριο (όταν η ομάδα ήταν στη φούρια του σερί της), έως το καλοκαίρι του 2016. Και αυτά τα χρήματα, τα λέτε πολλά.

Οι συζητήσεις για τις όποιες εξελίξεις, έχουν ήδη ξεκινήσει, δεδομένου και ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες, των οποίων οι options λήγουν τη Δευτέρα 30/6 και κάποιος πρέπει να αποφασίσει για την τύχη τους (μεταξύ αυτών και ο Μάρκους Σλότερ). Από εκεί και πέρα, σε όλη την Ευρώπη κυκλοφορεί η πληροφορία που θέλει τη Ρεάλ να κάνει πρόταση στον Φώτη Κατσικάρη, του οποίου την πόρτα είχαν χτυπήσει και το 2011, με τον Λάσο να κάνει ρελάνς στα πλέι οφ και να μένει (ενώ ο Έλληνας είχε υπογράψει pre contract).

Πέραν της αποτυχίας στο Final Four του Μιλάνο και στους τελικούς της Ισπανίας, ο Λάσο "χρεώνεται" και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που επέδειξε ο Νίκολα Μίροτιτς στο τέλος της διαδρομής, ο οποίος φέρεται να 'χει πάρει απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ (στους Μπουλς, που έχουν τα δικαιώματα του και τον παρακολουθούν όλη τη χρονιά). Για να γίνει ωστόσο, η μετακόμιση κατ' αρχάς θα πρέπει το Σικάγο να καταθέσει επίσημα το ενδιαφέρον του και μετά να τακτοποιηθεί το ΝΒΑ out, αξίας 2.5 εκάτ. ευρώ.

Ο Ντοντάι Ντρέιπερ θα μείνει ελεύθερος και ο Τόμας Μπέλας (της Γκραν Κανάρια) θα μπορούσε να είναι ο τύπος που θα καλύψει το κενό, αλλά ο 27χρονος πόιντ γκαρντ έχει συμβόλαιο σε ισχύ και η Ρεάλ τη συνήθεια να μην πληρώσει ομάδες, για να αγοράζει παίκτες. Ο Γιάννης Μπουρούσης φέρεται να 'χει υπογράψει επέκταση (πριν τους τελικούς), κάτι που δεν συνέβη με τον Σλότερ (διεκόπησαν οι διαπραγματεύσεις).

Εν πάση περιπτώσει, όλα τα πράγματα πρέπει να γίνουν με μια σειρά και στο Νο1 της λίστας είναι το τι θα γίνει με τον Λάσο, ο οποίος είναι... στο όριο της κατάρας που ακολουθεί τους κόουτς της Ρεάλ. Τα τελευταία 25 χρόνια, μετά την έξοδο του Λόλο Σάεθ, κανείς δεν έχει επιβιώσει για διάστημα μεγαλύτερο των τριών χρόνων. Ο Λάσο φέτος "έπιασε" αυτό το νούμερο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ