ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Τέλος ο Κατσικάρης από τη Ρεάλ!

Greece's coach Fotios Katsikaris reacts during the 2014 FIBA World basketball championships round of 16 match Serbia vs Greece at the Palacio de los Deportes in Madrid on September 7, 2014.  AFP PHOTO / DANI POZO
Greece's coach Fotios Katsikaris reacts during the 2014 FIBA World basketball championships round of 16 match Serbia vs Greece at the Palacio de los Deportes in Madrid on September 7, 2014. AFP PHOTO / DANI POZO AFP

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ξεκινήσει προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Λάσο. Αυτό δεν κατέστη δυνατό να σταματήσει την πληροφορία που ήθελε τον Φώτη Κατσικάρη να αντικαθιστά τον Βάσκο κόουτς. Τι... έκανε τη δουλειά;

Το καλοκαίρι ξεκίνησε για τη Ρεάλ με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Δίπλα στο "Μένει ο Πάμπλο Λάσο". Επί ένα μήνα δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση, έως την κλήρωση της Euroleague, για τη σεζόν 2014-15 και την απάντηση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας (βλ. πρώην συγκάτοικος του Λάσο, όταν ήταν και οι δύο στο ρόστερ της "βασίλισσας"), Αλμπέρτο Ερέρος.

Έλα όμως, που το " δεν υπάρχει ζήτημα. Ο Πάμπλο Λάσο είναι προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει συμβόλαιο! " δεν καθησύχασε τους πάντες. Τουναντίον. Όντως ο Βάσκος κόουτς έχει συμβόλαιο ( στις 9/11 υπέγραψε επέκταση έως το 2016, έναντι 1.8 εκάτ. ευρώ -ποσό που θα έπρεπε να του δώσουν οι Μαδριλένοι, αν τον οδηγούσαν στην πόρτα της εξόδου), αλλά αυτό δεν σήμαινε και τίποτα.

Οι έχοντες γνώση, ενημέρωναν πως δεν αποκλείεται να μείνει για τυπικούς λόγους, έως το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου... και την άφιξη του Φώτη Κατσικάρη. Βλέπετε, στην Ισπανία απαγορεύονται οι διπλοθεσίτες. Εκτός και αν κάνουν ό,τι ο Γιάσμιν Ρέπεσα, όταν ήταν στη Μάλαγα (2012-13). Αφενός δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Κροατία, αφετέρου ανακοινώθηκε από τη Μάλαγα μετά το τέλος των... εθνικών υποχρεώσεων.

Κάτι ανάλογο λοιπόν, πίστευαν (κάποιοι ρεπόρτερ) πως θα γίνει και με τον Κατσικάρη και τη Ρεάλ. Οι φήμες που τον ήθελαν να αντικαθιστά τον Λάσο (σημείωση: οι ισπανικές ομάδες οφείλουν να 'χουν συμπληρωμένο το όνομα του προπονητή, στα έγγραφα που καταθέτουν για τη συμμετοχή τους στην επόμενη σεζόν), όταν τελείωνε όσα είχε να κάνει με την Εθνική, δεν σταμάτησαν ποτέ.

Όπως ωστόσο, γράφει η Marca " αυτή η πληροφορία αποδείχθηκε λανθασμένη, όταν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος ενημέρωσε πως η Εθνική συνεχίζει με τον Κατσικάρη".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ