ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ο Γιουλ έσωσε την κατάσταση

Ο Γιουλ έσωσε την κατάσταση

Για να επιστρέψει η Ρεάλ στις νίκες (στην ισπανική λίγκα) χρειάστηκε το καθαρό μυαλό των Γιουλ και Ροντρίγκεθ, μαζί με τα απανωτά λάθη του Τζέισον Ρόμπινσον, φόργουορντ της Σαραγόσα (video). "Διπλό" και για την Μπαρτσελόνα. Συντριβή για Λαμποράλ Κούτσα.

H Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετώπισε αντικειμενικές δυσκολίες, το μεσημέρι που επισκέφτηκε τη Σαραγόσα, πριν φτάσει στο 74-80 και επιστρέψει στις νίκες, στη Liga Endesa. Η μια ήταν ο τραυματισμός και η αποχώρηση του Ρούντι Φερνάντεθ, μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Ράσκο Κάτιτς (16π.).

Η γηπεδούχος ομάδα προηγείτο έως το τελευταίο λεπτό (74-73), με τον Ρόμπινσον να αστοχεί σε δίποντο και τον Γιουλ να δίνει το πάνω χέρι στη Ρεάλ (74-75). Ακολούθησε επιθετικό φάουλ και τεχνική ποινή στον Γέλοβατς (τελείωσε με 21π. και 7 ριμπ.). Το "πήρε" ο Γιουλ (11π.), για να πάει στη γραμμή των βολών και να απομακρύνει περαιτέρω την παρέα του (74-77). Οι γηπεδούχοι πήραν τάιμ άουτ, ενώ απέμεναν 26''. Διάστημα στο οποίο ο Ρόμπινσον έστειλε τον Ροντρίγκεθ (12π., 5 ασίστ) στις βολές (1/2, 74-78) και αστόχησε σε σουτ από κοντινή απόσταση για να τελειώσει η διαδικασία, ουσιαστικά.

Για τους Μαδριλένους, πέραν των Γιουλ και Ροντρίγκεθ, διψήφιος ήταν και ο Κάρολ (14π.), με τον Γιάννη Μπουρούση να παίζει για 14.50'' και να 'χει 5π., με 1/2 διπ., 1/1 τριπ., 2 ριμπ., 1 λάθος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μπαρτσελόνα επίσης επέστρεψε στις νίκες, με το 64-76 στη Μούρθια. Όσοι παίκτες χρησιμοποίησε ο Τσάβι Πασκουάλ (έντεκα) σκόραραν, με τρεις να είναι διψήφιοι (Λάμπε 13π., Όλεσον 11 και Αμπρίνες 10, ενώ ο Χουέρτας είχε 5π., 7 ριμπ. και 6 ασίστ). Για τους γηπεδούχους που κατέβασαν... οκτάδα, ο Ράντοβιτς έφτασε τους 16π.

Η Τενερίφη έφτασε με εντυπωσιακό τρόπο την μια ντουζίνα νίκες: το 91-56 επί της Λαμποράλ Κούτσα, που σκόραρε 27π. στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι που "έτρεξαν" ένα 16-0 και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω, είχαν έξι διψήφιους, με πρώτο τον Μπλάνκο (16π.) και τον Ροστ να ακολουθεί 15π.). Αλλά και ο Σίκμα που δεν ήταν διψήφιος (8π.) κατέβασε 11 ριμπ., ενώ ο Ουρίθ των 2π. πέρασε 9 ασίστ. Την ίδια ώρα, ο Μάικ Τζέιμς έφτασε τους 16π. και ο Μπέκιτς τους 15 και τα 6 ριμπ. Ο Ίμπον Ναβάρο χρησιμοποίησε οκτώ παίκτες.

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (4/4).

Το κάρφωμα του Μπλάνκο, με το ένα χέρι.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ