ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μεσίνα: "Να μην απογοητευτούμε"

Μεσίνα: "Να μην απογοητευτούμε"

Παρά την ήττα της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα ο Ετόρε Μεσίνα ζήτησε από τους παίκτες να μην απογοητευτούν και να συνεχίσουν την προσπάθειά τους

Ο Ιταλός προπονητής κράτησε χαμηλούς τους τόνους καθώς μπορεί να χάθηκε η μάχη του "Κόπα ντελ Ρέι" ωστόσο η ομάδα έχει ακόμα άλλους δύο τίτλους για να διεκδικήσει.

"Οι παίκτες έκαναν ένα βήμα μπροστά και έπαιξαν στο υψηλότερο επίπεδο που μπορούσαν. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Το αποτέλεσμα κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από το υψηλό ποσοστό στα τρίποντα της Μπαρτσελόνα.

Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε ωστόσο και θα πρέπει τώρα να μην απογοητευτούμε αλλά να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Είμαι βέβαιος ότι με δουλειά και επιμονή θα έρθουν και οι τίτλοι", τόνισε ο Ετόρε Μεσίνα.

Παράλληλα συνεχάρη την Μπαρτσελόνα για τη νίκη της σε ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς, παραδεχόμενος την ανωτερότητά της.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός της «βασίλισσας» Φελίπε Ρέγιες επισήμανε: "Παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι, παλέψαμε αλλά χάσαμε κι αυτό μετράει. Κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο. Μας πονάει έτσι η ήττα. Χρειάζεται να διορθώσουμε κάποια πράγματα ακόμη και στις κρίσιμες στιγμές να μην παίζουμε εγωιστικά. Πρέπει να είμαστε περισσότερο ομάδα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ