ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Επιμένει για Ρούντι η Ρεάλ

Επιμένει για Ρούντι η Ρεάλ

Ισπανικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για στάση αναμονής της Ρεάλ Μαδρίτης για την περίπτωση του Ρούντι Φερνάντεθ, παρά το γεγονός ότι θα χρειαστεί να δαπανήσει μεγάλο μέρος του ήδη "κουτσουρεμένου" μπάτζετ της

Το γεγονός ότι το μπάτζετ της Ρεάλ θα μειωθεί δραστικά εν όψει της νέας σεζόν, δεν της απαγορεύει να επιμένει να θέλει τον Ρούντι Φερνάντεθ στη Μαδρίτη.

Η ισπανική "Marca" αναφέρει ότι ο Φερνάντεθ αποτελεί διακαή πόθο των Μαδριλένων οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στον Ισπανό άσο εφόσον αυτός φύγει από τους Πόρτλαντ Μπλέιζερς.

Φυσικά, έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του ΝΒΑ ωστόσο το επικείμενο λοκ άουτ στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου ίσως οδηγήσει τον Φερνάντεθ στην πόρτα της "εξόδου", όπως άλλωστε και πολλούς άλλους παίκτες.

Το θέμα είναι ότι ο Ισπανός άσος θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη και από την πλευρά του ο Φλορεντίνο Πέρεθ είναι αποφασισμένος να σπαταλήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό από τα 23 εκ. ευρώ που θα δαπανήσει φέτος για το τμήμα μπάσκετ, προκειμένου να τον ακούσει το πολυπόθητο "ναι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ