ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Δεν τελείωσε η χρονιά"

"Δεν τελείωσε η χρονιά"

Το 2013 φεύγει, αλλά η αγωνιστική περίοδος 2013-2014 μπαίνει τώρα στο πιο ενδιαφέρον κομμάτι της, με τον Πάμπλο Λάσο να λέει πως "δεν είμαι ανώτερος του Πασκουάλ, όπως η Ρεάλ δεν είναι καλύτερη από όλους" πριν το αποδείξει.

Η φιλοσοφία του είναι να μην αντιλαμβάνεται τη Ρεάλ ως καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη ομάδα. "Θυμίζω πόσο σημαντικό είναι να παραμείνουμε "πεινασμένοι"", είπε χαρακτηριστικά ο Πάμπλο Λάσο, πριν ενημερώσει πως η χαρά που αντικατοπτριζόταν στο πρόσωπο του οφειλόταν στο γεγονός ότι οι παίκτες του επικράτησαν επί ενός σκληρού αντιπάλου, σε ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

" Ήμασταν πολύ καλοί σε όλους τους τομείς και γνωρίζαμε ότι η Μπαρτσελόνα παρουσιάζει εξαιρετική ποιότητα σε τέτοιου είδους παιχνίδια, όπως και τεράστιο ροτέισον. Ξέραμε πως το ματς θα είναι περίπλοκο και ήμασταν σε θέση να παίξουμε με το δικό μας τρόπο, αν και ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τη διαφορά που "χτίσαμε" στο δεύτερο δεκάλεπτο, κάνοντας τις σωστές επιλογές".

Ξεκαθάρισε ότι παρά τη διαφορά επιπέδου που είναι στην παρούσα φάση οι "αιώνιοι" της Ισπανίας "δεν θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο του Τσάβι Πασκουάλ ή τη Ρεάλ καλύτερη από όλους τους άλλους. Δεν πιστεύω βέβαια, και ότι είμαστε χειρότεροι. Είμαι πολύ χαρούμενους για το ρεκόρ μας (25-0), με το οποίο γράψαμε ιστορία. Είναι εντυπωσιακό σερί, αλλά είμαι ο κόουτς ομάδας που πρέπει να ξέρει ότι η χρονιά δεν έχει τελειώσει, επειδή είμαστε στο 25-0. Οφείλουμε να συνεχίσουμε κατ' αυτόν τον τρόπο, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να διατηρήσουμε την "πείνα" μας. Δεν πρόκειται να νικήσουμε σε όλα τα ματς της σεζόν".

Παρ' ότι η Ρεάλ έκανε το 25-0 να φαίνεται εύκολο, ο Ισπανός κόουτς διαβεβαίωσε ότι "δουλέψαμε πολύ σκληρά για αυτό".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ