ΠΑΡΤΙΖΑΝ

Μένει Ευρώπη ο Μπογκντάνοβιτς

Μένει Ευρώπη ο Μπογκντάνοβιτς

Οι Σανς παρουσίασαν τα πικ τους, στο draft της Παρασκευής (27/6), αλλά στην συνέντευξη Τύπου δεν παρέστη ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, ο οποίος θα επιστρέψει στην Ευρώπη, αλλά όχι στην Παρτίζαν.

Μια σύγχυση επικρατεί σε ό,τι αφορά το θέμα του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και το τι θα κάνει τη νέα αγωνιστική περίοδο. Οι Σανς τον επέλεξαν στο Νο27, αλλά δεν τον κάλεσαν στην παρουσίαση των πικ τους, στο Φοίνιξ, η οποία έγινε την Παρασκευή (27/6) το απόγευμα.

Οι "Ήλιοι" ερευνούν την περίπτωση ανταλλαγής του Σέρβου, για πικ σε μελλοντικές βραδιές ντραφτ, διότι λέει (ποιος λέει; Η azcentral.com) τα προτιμούν από έναν παίκτη που χρειάζεται ένα-δυο χρόνια στην Ευρώπη. "Δεν υπάρχουν πολλοί που στην ηλικία του (21) κατάφεραν να αλλάξουν θέση, μεσούσης της περιόδου, όπως έπαιζαν εναντίον ανδρών, υπό πίεση και είχαν θετική ανταπόκριση" σχολίασε ο GM του Φοίνιξ, Ryan McDonough. Αυτό που δεν είπε ήταν ότι η θέση είναι πλήρης και για αυτό δεν προβλέπεται κάτι άμεσο, για τον Μπογκντάνοβιτς.

Η novosti.rs ζήτησε την άποψη του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς επί του θέματος, με τον κόουτς της Παρτίζαν να λέει "θ α λάτρευα να μείνει στην Παρτίζαν. Ο εκπρόσωπος του είπε πως αν δεν βρει εγγυημένο συμβόλαιο στην άλλη ακτή του Ατλαντικού, θα επιστρέψει στην Ευρώπη. Δύσκολα όμως, θα μείνει κοντά μας. Ο Μπόγκνταν έχει opt out, υπό κάποιες συνθήκες, όπως το να πάει στο ΝΒΑ". Αλλιώς όποιος ενδιαφέρεται για εκείνον, θα πρέπει να πληρώσει την Παρτίζαν. Η πρώτη που ενδιαφέρθηκε (πριν μήνες) ήταν η Φενέρμπαχτσε, που παρακολουθεί στενά το θέμα, ενώ στη λίστα προστέθηκε και η Μπάγερν Μονάχου -που δύσκολα θα μπορέσει να ισοφαρίσει τυχόν προσφορά της Φενέρ.

TAGS ΠΑΡΤΙΖΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ